Öğretmen Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 01, 2013

Öğretmen Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Öğretmen Karne Görüşleri


Öğrencilerin karnelerine yazılabilecek öğretmen görüşlerinin paylaşıldığı www.sinifevraklari.com sitesini ziyaret ederek, yazmak istediğiniz görüş ile ilgilin donanıma sahip olabilirsiniz. Aslında her öğretmenin yazabileceği bir şey vardır; ama çoğu zaman başka görüşlere bir göz atmak ihtiyacı hasıl olur. Biz bu ihtiyacın hasıl olduğu yeri doldurmak maksadıyla bu yazımızı hazırladık.
Öğrenci karnelerine yazılabilecek belli başlı öğretmen görüş örnekleri aşağıda verilmiştir.

Bilgi sahibi olmak, gerçek bir hazineye sahip olmaktır.

İnsan bu dünyaya yalnız geldiğine göre yine yalnız dönecektir. İnsanın en büyük yardımcısı yine kendisidir. Kişinin kendisine yardım edebilmesi için eğitimli olması gerekir.

Her öğrenci başarılı olmak ister; ama her öğrenci ders çalışmaz. Ben senin her ikisini de yapabileceğini düşünüyorum.

Ne demiş ünlü düşünür: “ Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde çıkmamıştır.” Ellerini cebinden çıkarman dileğiyle.

Yalnızız uzun zamandan beri. Kimsemiz yok; ama kimsenin sahip olamadığı hayallerimiz ve ideallerimiz var. Hayallerine sahip çıkmalısın.

Sana söyleyebilecek bir söz bulamıyorum. Çünkü başarın konuşurken ben susmayı tercih ediyorum.

Sana söylenecek çok söz var. O kadar çok konuştun ki sana tanınan hakkını kaybettin.

Başarılı olmak sana çok yakıştı. Bu yakışıklılığını bozmamalısın.

Başarı gömleğini hiçbir zaman çıkarmaman temennisiyle.

Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri, Karneye Yazılabilecek Öğretmen Görüşleri, Öğretmen Karne Görüşleri,  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder