Lise Dersleri Yazılı Soru ve Cevapları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 10, 2013

Lise Dersleri Yazılı Soru ve Cevapları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Lise Dersleri Yazılı Soru ve Cevapları

2013 2014 eğitim öğretim yılı birçok yenilikle birlikte geldi. İlk önce Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği değişerek birtakım yeniliklere imza atıldı. Bununla birlikte bazı ders kitaplarının muhtevası da değişti. Aynı zamanda yazılı sınavlar,proje performans ödevleriyle ilgili bazı yenilikler de ortaya çıktı. Dönem ödevleri kalktı, bunun yerine proje ödevi geldi.Performans ödevleri getirildi. Farklı şubelerde okutulan aynı dersin ortak hazırlanması kararlaştırıldı. Yazılı sınavlarda sınıfın çoğunluğunun başarılı sayılması gerektiği ifade edildi. Bunun gibi yazılı sınavlarla ilgili birçok düzenleme yapıldı. Her yazılı sınav için sınav analizi yapılması gerektiği ifade edildi . Yenilenen ortaöğretim sınav anlayışı ile birlikte lise yazılı sınavlarına farklı bir bakış açısı kazandırılmıştır.
tümyazılı sorularının bir arada bulunduğu yazılı sorularının depolandığı bir eğitim sitesidir. Her dersin yazılı sınav soruları ayrı ayrı kategorilendirilmiş olup benzer yazılı sınav örneklerini rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Örneğin sitemizde dil ve anlatım yazılı sorusunu görüntülediniz. Bu yazılı sınav örneğine göz atarken sol tarafta ve alt tarafta benzer dil ve anlatım yazılı sorularını da görüntüleyebilirsiniz. Ortaöğretim derslerinin tümüne ait yazılı sınav soru ve cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz. 
Genel liselerAnadolu liseleriAnadolu öğretmen liseleriFen lisesiTicaret meslek liseleriimam hatip lisesisağlık meslek lisesiendüstri meslek lisesisosyal bilimler lisesiçok programlı liseler gibi birçok lise türüne ait lise derslerinin tüm yazılı soru ve cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz. Sitemizde bulunan yazılı soru cevapları, 1.dönem 1.yazılı2.yazılı, 3.yazılı;2.dönem 1.yazılı2.yazılı3.yazılı şeklinde ayrı ayrı gruplandırılmıştır.
Aşağıda ortaöğretim kurumlarının tümünde okutulan derslerin yazılı soru ve cevaplarını bulabilirsiniz. İstediğiniz dersinyazılı sınav sorularına ulaşmak için üzerine tıklamanız yeterlidir. Dersler alfabetik sıraya göre dizilmiştir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder