Erken Cocukluk 2.Donem Zumre Ogretmenler Kurulu Toplanti Tutanagi 1 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 19, 2013

Erken Cocukluk 2.Donem Zumre Ogretmenler Kurulu Toplanti Tutanagi 1

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Erken Cocukluk 2.Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanagi 1



2013–2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ……….KIZ MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ DALI ERKEN ÇOCUKLUK ALANI II. DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER TOPLANTI TUTANAĞI

Tarih:15.02.2013
Saat:13.00
Katılanlar:



                                   GÜNDEM MADDELERİ
1-Açılış
2-Bir önceki zümre kararlarının incelenmesi
3-Derslerin genel amaçlarının ve öğretim programının incelenmesi
4–2488 sayılı tebliğler dergisindeki Atatürkçülük konularının belirlenmesi
5- 3308 sayılı işletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin çalışmaları ile ilgili görüşmeler.
6- Derslerde sınav şekillerinin belirlenmesi.
7- Diğer zümre öğretmenleri ile yapılacak işbirliği.
8- Derslerin işleniş şekillerinin gözden geçirilmesi
9-  Dilek ve temenniler


GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ:

………….. kız meslek lisesi çocuk gelişimi zümresi, …………… zümre başkanı başkanlığında toplandı. Başkan,yeni eğitim ve öğretim yılının,okulumuz öğrenci ve öğretmenleri için başarılar getirmesini dileyerek,toplantıyı açtı.Gündem maddeleri okunarak görüşmelere geçildi.

MADDE 1.Açılış ve yoklama yapıldı. yoklamada branş öğretmenlerinin hazır olduğu gözlendi.

MADDE 2.Bir önceki zümre kararları incelendi aksaklık olup olmadığı görüşüldü

MADDE 3.Birinci dönem de yararlanılan METGE projesi, çocuk gelişimi ve eğitimi alanının çerçeve eğitim programlarına devam edileceği. Çocuk gelişimi öğretmeni ………………. 10.sınıf oyun dersinde oyun albümü hazırlanacağını, dramatik etkinlikler konusunda maske yapılması konusunun drama dersinde yapılacağını söyledi. Oyun ve drama derslerinde konuların daha çok uygulamalı olarak işlenmesinin öğrencilerin becerilerini arttıracağını söyledi. Ayrıca işbaşında eğitim dersinde;yıl boyunca yıllık palan,günlük planlar ve el işi etkinliklerinin içinde bulunduğu bir iş dosyasının öğrenciler tarafından hazırlanacağını söyledi.uygulama semineri dersinde de okullarda karşılaşılan problemlerin ders de tartışılarak daha güzel uygulama yapmak için neler yapılması gerekeceğinin tartışılacağını söyledi.

MADDE 4……………. m.gelişimi dersinde Atatürk ün toplumsal hayata dair görüşlerine yer verileceği, …………………. oyun dersinde; Atatürk ün spor ve beden sağlığına verdiği önem,…………… müzik dersinde;Atatürk’le ilgili şarkılar öğretileceğini söyledi.Söz alan …………………..,iş başında eğitim dersinde;öğrencilerin 29 ekim cumhuriyet bayramı ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında bayram hazırlıklarına katımları konusunda yönlendirileceğini ve diğer branş derslerinde de belirli gün ve haftalarda ayrıca derste konular işlenirken yeri geldikçe Atatürk ilke ve inkılaplarına yer verilmesine karar verildi

MADDE 5.Öğrenciler, uygulama öğretmeni tarafından belirlenen okullara beceri eğitimi ile ilgili uygulama gideceklerdir ortaya çıkabilecek aksaklıklar uygulama öğretmeni ……………………….tarafından giderilmeye çalışılacaktır.

MADDE 6……………………… Drama dersinde;1 yazılı 1 uygulamalı sınav, Oyun dersinde;1yazılı 1 uygulamalı sınav, Ruh sağlığında;2 yazılı 1 sözlü, Anne-çocuk sağlığında;2 yazılı 1 sözlü, G.alanlarında;3 yazılı 1 sözlü uygulama seminerinde;2 yazılı 1 sözlü, İş başında eğitim dersinde;4 değerlendirme 1 sözlü notu verileceğini söyledi.
,Söz alan ………………… M.gelişiminde;2 yazılı 1 sözlü, Ç.beslenmesinde 2 yazılı 1 sözlü yapılacağını söyledi. Söz alan ……………….. ise müzik dersinde;1 yazılı 1 uygulamalı 1 sözlü, verileceğini söyledi.

MADDE 7………………………, Uygulama okullarının anasınıfı öğretmenleri ile işbirliği yaparak öğrencilerin verimli bir şekilde uygulama yapmalarına olanak hazırlanması konusunda görüşüleceğini söyledi.


MADDE 8………………………… Uygulamalı derslerde uygulamaya ağırlık verileceği ve öğrencilerin derslerde kişisel olarak kendilerini ifade etmelerine fırsat tanınması gerektiğine karar verildi.

MDDE 9……………………, 2006–2007 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesi dilek ve temennisiyle toplantıyı kapattı.



ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ         ANAOKULU ÖĞRETMENİ         ANAOKULU ÖĞRETMENİ



OKUL MÜDÜRÜ
.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder