2. SINIF - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 03, 2017

2. SINIF

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
2. SINIF

Bu sayfamızda İlkokul 2.Sınıf ta okuyan arkadaşlarımız için Türkçe, Hayat Bilgisi, Matematik Derslerinden oluşan Videolarımızı, ders notlarımızı ve dosyalarımızı bir araya getirdik. İyi Çalışmalar. Eğitimin her seviyesinde hizmet vermeye devam ediyoruz.

2. Sınıf öğretmenleri ve öğrencileri için gerekli tüm dokümanlara buradan ulaşabilirsiniz. Yıllık plan, yazılı soruları, veli toplantıları ve fazlası.


2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
2. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
2. Sınıf Hayat Bilgisi Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
2. Sınıf İngilizce Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
2. Sınıf Türkçe Sunuları
2. Sınıf Matematik Sunuları
2. Sınıf Hayat Bilgisi Sunuları
2. Sınıf İngilizce Sunuları
2. Sınıf Veli Toplantı Tutanakları
2. Sınıf Yıllık ve Günlük Planlar
2. Sınıf Zümre Toplantı Tutanakları






2.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN GENEL ÖZELLİKLERİ
Bu yaş grubu çocuklar güvene dayanan, açık dürüst, sıcak ve sevgi dolu bir ilişki isterler. Büyüklerinden bu ilişkileri bulamadıkları takdirde davranış bozukları oluşur. Bu yaş grubu çocukların ihtiyaçlarına saygı duyarak, sevecen, öğrenme isteği duyurarak, insancıl yaklaşımlarla iletişim kurmalı. Bulunduğu ortamlar demokrasi kavramı içinde geçmelidir. Bu öğrenciler arasında farklılıklardan çok benzerlikler vardır. Öğrendiklerini anladıklarında, zevk duyarlar. Kötü sonuç aldıklarında, başarısız olduklarında hayal kırıklığına uğrarlar.


2. SINIF
2. SINIF

Bağımlı olmaya eğimlidirler. Başarılı oldukları söylendiğinde kendilerini beğenirler. Başarısız oldukları söylendiğinde bu duyguyu kaybederler. Bu yaş çocuklar dinleyerek öğrenmek isterler. Öğretmenine ebeveynlerine çok güvenir, onların hata yapmayacaklarına inanırlar. Benliğini bulmaya başlar, Büyüklerin takılıp utandırmalarını istemezler. “uğraşırsan yapabilirsin “ gibi güven beklerler. Davranış bozukluklarının çok uyarılmasını istemezler. Bu yaş çocukları olduğu gibi kabul etmek ve sevmek gereklidir.Bu yaştaki öğrenciler öğretmeninin , coşkulu, tutarlı, çok neşeli, her sorunun cevabım bilen, olarak isterler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder