10. Sinif Matematik Netbil Yayinlari Ders Kitabi Cevaplari Sayfa 28

Düzenle
10. Sinif Matematik Netbil Yayinlari Ders Kitabi Cevaplari Sayfa 28


10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Sayfa Cevap Anahtarı, 10.Sınıf Matematik Netbil Ders Kitabı sayfa, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı bul, 10.Sınıf Matematik Netbil Ders Kitabı Cevapları, Netbil Yayınları 10.Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevap Anahtarı çöz, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı ödev, Netbil

2014-2015 yılı 10. Sinif Matematik Ders Kitabı Cevapları – Netbil Yayınları yayınlanmıştır. Netbil yayınlarının 10.sınıf Matematik Ders kitabı cevapları sitemize eklenmiştir.10.Sınıf Netbil Yayınları Matematik Ders Kitabı Cevapları yanlış ise yorum kısmında kendi cevabınızı bize iletebilirsiniz. 2014-2015 Netbil yayınları 10. sınıf Matematik Ders kitabı cevapları aşağıda sistemli olarak listelenmiştir. Matematik alışma kitabı cevap anahtarını arayanlar aşağıdaki sayfa numaralarıyla istediği sayfadaki cevapları inceleyebilirler.

19. Sayfa      28. Sayfa      29. Sayfa       30. Sayfa
38. Sayfa
      39. Sayfa      40. Sayfa       48. Sayfa

56. Sayfa      57. Sayfa      64. Sayfa       65. Sayfa
66. Sayfa      80. Sayfa      
78. Sayfa       79. Sayfa    

90. Sayfa      91. Sayfa      92. Sayfa       95. Sayfa   
96. Sayfa      100. Sayfa    101. Sayfa    102. Sayfa  
103. Sayfa    104. Sayfa    105. Sayfa    106. Sayfa 
114. Sayfa    117. Sayfa    119. Sayfa    122. Sayfa  
133. Sayfa    141. Sayfa    142. Sayfa    148. Sayfa  
149. Sayfa    151. Sayfa    156. Sayfa    152. Sayfa   
163. Sayfa    164. Sayfa    170. Sayfa    171. Sayfa   
174. Sayfa    176. Sayfa    177. Sayfa    181. Sayfa  
183. Sayfa    192. Sayfa    193. Sayfa    194. Sayfa   

* Not: Cevap Kağıtları, Çözdüğünüz Soruları Kontrol Etmeniz Amacıyla Eklenmiştir...

1. Aynı düzlemde çizilen 4 farklı çember en fazla kaç noktada kesişir?
cevap: 12

2. Bir çiçekçide 5 farklı tür çiçek ve 2 çeşit vazo vardır. Bu çiçekçiden 1 vazo içerisinde 3 farklı tür çiçek kaç değişik biçimde seçilebilir?
cevap: 20

3. ABC üçgeninin kenarları üzerinde N1, N2, N3, ... ,N8 noktaları verilmiştir. Köşeleri bu 8 noktadan üçü olan kaç farklı üçgen çizilebilir?
cevap: 54

4. Merkezi İzmir’de bulunan bir şirket İstanbul ve Ankara illerine 4 pazarlama elemanını gönderecektir. Her iki ile de en az bir pazarlamacı gideceğine göre bu 4 pazarlamacı kaç değişik şekilde görevlendirilebilir?
cevap: 72
5. sayısı kaçtır?
cevap: 5

6. 8 elemanlı bir kümenin en az 3 elemanlı kaç tane alt kümesi vardır?
cevap: 219

7. (2x6 + x5 + 3x4 – 2x3 – x2 + x + 1).(4x4 – x3 + 2x + 1) çarpımı yapıldığında x6 teriminin katsayısı kaç olur?
cevap: 2

8. (2x2 – y2)n açılımında terimlerden biri ax6y6 ise a sayısını bulunuz.
cevap: -160

9. Yandaki Pascal üçgeninin satırlarının belirtildiği sayılar ile 11 in kuvvetleri arasındaki ilişki görülmektedir.
İlk beş satırda görülen bu ilişki 5, 6, ... , n. satırlarda da var mıdır? Araştırınız.
cevap: yoktur

10. Pascal üçgenini oluşturan sayılar arasında şekilde görüldüğü gibi bağıntıları vardır. Bu bağıntıların genel olarak doğru olup olmadığını araştırınız.
cevap: vardır






10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Sayfa Cevap Anahtarı, 10.Sınıf Matematik Netbil Ders Kitabı sayfa, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı bul, 10.Sınıf Netbil Matematik Ders Kitabı Cevapları, Netbil Yayınları 10.Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevap Anahtarı çöz, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı ödev, Netbil 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları ders Kitabı Cevapları Sayfa, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Sayfa Cevap Anahtarı, 10.Sınıf Matematik Netbil Ders Kitabı sayfa, 10. Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı bul, 10.Sınıf Matematik netbil Ders Kitabı Cevapları, Netbil Yayınları 10.Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevap Anahtarı çöz, 10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevap Anahtarı ödev, Netbil

10.Sınıf Matematik Netbil Yayınları Ders Kitabı Cevapları 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ve diğer Ders Kitabı sayfalarına buradan göz atabilirsiniz.

NOT: AŞAĞIDA Netbil Yayınları 10.SINIF Matematik DERS KİTABI CEVAPLARI YAYINLANMAKTADIR. EKSİK SAYFALARI YORUM KISMINDA YAZARAK YAYINLANMASINI İSTEYEBİLİRSİNİZ.

10. Sinif Matematik Ders Kitabı Cevapları – Netbil Yayınları 2014/2015

Sitemizde yayınlanan çalışma kitaplarının cevapları kesin doğruluk teşkil etmemektedir. Paylaşılan sayfalar, kendi cevaplarınız ile karşılaştırmanız için yayınlanmaktadır. Bu sebeple bu yayınlar ile ancak kendi cevaplarınızın doğruluğunu kontrol edebilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.