İnkılap Tarihi Ders Notları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 01, 2014

İnkılap Tarihi Ders Notları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İnkılap Tarihi Ders Notları


Tarih Derslerinin içinde İnkılap Tarihinin yeri bambaşkadır. Çünkü İnkılap Tarihi DersiSadece lise yıllarında kalan bir ders değildir. Burada yayınlayacağımız ders notları lise yıllarında işimize yarayacak bir dersnotudur. İnkılap Tarihi DErs notlarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Tarih Derslerinin Önemini anlatacağım bir yazı olmayacak bu. Sadece mevcut durumu anlatmak bile tarih derslerinin önemini anlatmak için yeterli olacaktır. Tarih Dersleri Lise yıllarında karşımıza çıkan bir ders grubudur. Sınıflara göre farklılık gösterse de genel adı Tarih dersleridir. Öğretmenine de Tarih Öğretmeni denilir. İşin şakası bir yana tarih dersleri sadece lise yıllarında çıkmaz karşımıza sözel ağırlıklı olsun sayısal ağırlıklı olsun her öğrenci için tarih vazgeçilmez bir derstir. Lise 1.sınıfta tarih 9 , Lise 2. sınıfta Tarih 10, Lise 3 sınıfta ise Tarih 3 ve İnkılap Tarihi dersleri ile 12. sınıfta Çağdaş Türk ve dünya tarihi dersleri mevcuttur.

 İnkılap Tarihi Ders Notları İNDİR

Lise bitince Tarih dersleri ile işimiz bitmiyor. Özellikle Sınav yoluyla memur olmak isteyen bunu için sınavları giren herkese   ister KPSS  ister Yöneticilik sınavı, ister kariyer basamaklarında yükselme sınavı olsun İnkılap tarihi ile ilgili sorularla karşılaşır. işte bu durum Tarih derslerinin Özel de ise inkılap tarihi derslerinin önemini bir kez daha gösteriyor. 
Bunun için sitemizde KPSS tarih ders notları ile birlikte diğer tüm sınavlar için İnkılap tarihi ders notları yayınlayacağız. 
Kpss Tarih ders notları ile Tarih ders notları birbiri ile paraledir. Kpss Tarihten yüksek net yapmak istiyorsanız piyasadaki KPSS Tarih kitaplarını takip edebirsiniz. Bu konuda kitap tavsiyesinde bulunmak isterdim ama herkesin zaten kendine göre takip ettiği bir kaynak vardır.


Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi

Atatürk İlkeleri

İnkılap Tarihi Ders Notları

Tarih Dersi Yazılı Soruları hakkında Bilgilendirme





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder