5.sinif 1.donem 3. veli toplanti tutanagi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 15, 2013

5.sinif 1.donem 3. veli toplanti tutanagi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
5.Sınıf 1.Dönem 3.Veli Toplantı Tutanağı



  
DOKUZ OCAK İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
DÖRTYOL


14/12/2013  Perşembe günü saat 09.00 da 1. dönem 3. veli toplantısı yapılacaktır.

Gereğini bilgilerinize arz ederim


Ahmet TÜRKOĞLU
5/A Sınıf Öğretmeni

  
 GÜNDEM
1.      Açılış ve yoklama.
2.      Okula geliş ve gidişler
3.      Devam ,devamsızlık.
4.      Kılık ve kıyafet, temizlik tertip ve düzen.
5.      Öğrencilerin çalışmaları
6.      Yazılı ve sözlü notları
7.      Öğrencilerin okuldaki davranışları
8.      Dilek ve temenniler.
  
   
           O L U R
                                                                  …/12/2013
                                                                 Osman ÖZEL
                                                           OKUL MÜDÜRÜ V.


5/A SINIFI 1. DÖNEM 3. VELİ TOPLANTI TUTANAĞI
           
14/12/2013 Perşembe  günü 5/A sınıfı velileri ile A Blok 1. sınıfta saat 09.00 da       toplantıya başlanarak gündem maddelerine geçildi.

  1. Açılış ve yoklama alındı..

  1. Öğrencilerin çoğunlukta okula zamanında geldikleri velilere söylenerek bu hususa gerekli hassasiyeti gösterdikleri için sınıf öretmeni tarafından teşekkür edilerek hassasiyetin devam etmesi istendi. İki öğrencinin sık sık okula gelmediği vurgulandı velileri gelmediği için durum iletilemedi.  Diğer iki öğrencinin zaman zaman geç kaldığı söylenerek velisine  biraz daha dikkat etmesi gerektiği söylendi.


  1.  Devamsızlık kesinlikle yaptırılmaması gerektiği söylendi.  Devamsızlık yapan öğrenciler açıklanarak velilerden çocuklarını okula mazeretsiz göndermeleri gerektiği belirtildi. 1. Sınıf devamsızlık yapılmaması gereken tek sınıf olduğu söylenerek bu konunun ciddi bir şekilde önemsenmesi istendi. Buna çok dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

   
  1. Öğrencilerin okula temiz ve düzenli gönderilmesi, özellikle tırnaklarının kesilmesi söylendi.  Haftalık banyolarının yapılması ve haftalık tırnaklarının kesilerek temizliğe önem verilmesi söylendi. Öğrencilerin yanlarında mendil bulundurması belirtildi. Öğrencilere beslenme koymaları, ve beslenmeyi yaparken ekmek ve yiyecek kırıntılarının yerlere dökülmemesi için evde uyarılması gerektiği vurgulanarak okul da tüm öğretmenlerin ve sınıf öğretmeninin de gerekli açıklamayı yaptığı velilere açıklandı


  1. Verilen ödevlerin düzenli yapılmadığı ve evde velilerin çoğunun çocuklarına titiz ve dikkatli çalıştırılmadığı tarafımdan gözlemlendiği söylendi. Ödevlerinin ve defterlerinin kontrol edilerek okula gönderilmesi gerektiği belirtildi. Eksik kitap ve defterle gönderdikleri, Kalem, silgi,resim dersi için boyalarının eksik olduğu belirtilerek bunların tamamlanarak gönderilmesi gerektiği söylendi. Meryem Ege de çocuğunun  evde ders yaptığını ve  çok çalıştığını söyledi. Sınıf öğretmeni ise bazı öğrencilerin görev bilincinde olduğunu belirtti. Bazı öğrencilerin yazılarının çirkın ve çok bozuk olduğu vurgulanarak bu konuda sınıf öğretmenine yardımcı olunmasını istedi. Kadir BULUR’un annesi de öğretmene katılarak bir an önce bunun için yapılacak çalışmanın hızlandırılmasını istedi.
  2. Öğrencilerin ders çalışmadığı gibi yazılı olacağı günlerde bile çalışmadıkları belirtilerek notlarının çok düşük olduğu söylendi. Yazılı olunacağı günden önce konuların kısaca tekrar ettirilmesinin gerektiği açıklandı.
  3. Öğrencilerin birbirlerine çok saygısız ve olumsuz davranışlarda bulunduğu belirtilerek Bunun için de öğretmene yardımcı olunması gerektiği belirtildi. Ders dinlemedikleri Hele bazı öğrencilerin hiç dersi dinlemediği vurgulandı. Evde bunun için sık sık çocukların uyarılması gerektiği söylendi.
  4. Toplantılara eksiksiz tam olarak katılmaları ve gelmeyen komşularını da getirmeleri temennisiyle toplantıya son verildi.

                             ALINAN KARARLAR
1.      Temizliğe gereken önemin verilmesine
2.      Devam ve devamsızlıkğa dikkat edilmesine
3.      Öğrencilerin evdeki çalışmalara gereken hassasiyetin gösterilmesine

                  Karar verildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder