Boş Klavuz Çizgili Kağıt - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 24, 2013

Boş Klavuz Çizgili Kağıt

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Boş Klavuz Çizgili Kağıt

>>Diğer Boş Klavuz Çizgili Kağıt  Örnekleri<<

1.Sınıf öğretmenlerinin projeksiyon cihazıyla perdeye ve tahtaya yansıtarak kullanabilecekleri Boş Klavuz Çizgili Kağıt, yazdırılabilir Klavuz çizgili Kağıtları rahatça kullanmaları için bir derleme yaptım.
Boş Klavuz Çizgili Kağıt örnekleri yazdırılabilir olduğu icin, ders esnasında üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Yazi fontlarının boyutlarını Kağıt’ın satırına göre ayarlayarak, harf, hece, sözcük ve cümle yazdırılabilir, resim ekleyebilirsiniz.




Boş bitişik el yazısı sayfasındaki eğik çizgiler ne işe yarar?

Boş sayfa üzerinde bulunan eğik çizgiler bitişik eğik yazı öğretiminin ilk aşamasında vazgeçilemez bir materyal parçasıdır. Bu çizgileri kullanmayı öğrencilere kavratıldıktan sonraki bütün çalışmalar bitişik eğik yazının güzle bir şekilde yazılması konusunda el alışkanlığı kazanılmasına sebep olacaktır.

Bütün harflerin yazımında öğretmen bu eğik çizgilerin kullanılması konusunda büyük bir takip mesaisi başlatmalıdır. Öğrencilerin akıllarında kalması için çeşitli kodlamalar kullanılabilir. Örneğin yatık çizgiler merdivene benzetilip o hat üzerinde gidişlerde “merdivenden çıkıyoruz”, “merdivenden iniyoruz” ifadeleri kullanılabilir.



Türkçe Dersinde Yararlanabileceğiniz Boş Çizgili Kağıt



Matematik  Dersinde Yararlanabileceğiniz Boş Kareli Defter Kağıdı