Özel Güvenlikçilere Yeni Görev - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 29, 2017

Özel Güvenlikçilere Yeni Görev

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Özel Güvenlikçilere Yeni Görev

Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Askerlik Şubelerini Özel Güvenlikçiler Koruyacak


Askerlik Şubeleri Özel Güvenlikçilere Emanet

Askerlik Şubeleri Temmuz ayından itibaren askerlerin yerine özel güvenlik görevlilerince korunacak. Türkiye de 150 askerlik şubesi pilot bölge seçilirken, geçiş aşamasında özel güvenlik elemanları Temmuz ayından itibaren bir yıl süreyle askerlerle birlikte nöbet tutacak. Bu süre sonunda tüm askerlik şubeleri özel güvenliğe devredilirken, askerler kışlasına çekilecek.

Özel Güvenlikçilere Yeni Görev
Özel Güvenlikçilere Yeni Görev

Askeri yetkililerden alınan bilgiye göre, Temmuz ayı itibariyle askerlerle birlikte özel güvenlik elemanları bir yıl boyunca birlikte görev yapacak. Bir yılın sonunda askerler kışlalarına çekilirken, Askerlik Şubeleri de tamamen özel güvenlik elemanları tarafından korunacak. Bu konuda Milli Savunma Bakanlığı tarafından özel güvenlik ihalelerinin yapılmaya başlandığı belirtildi. Gülhane Askeri Tıp Akademesi nin (GATA) de özel güvenliğe devredildiği kaydedildi.

BAZI ASKERLİK ŞUBELERİ OKUL OLACAK

Türkiye de 150 askerlik şubesi pilot bölge seçilirken, bu konudaki tebligatın ilgili askerlik şubelerine gönderildiği bildirildi. Özel güvenlikçiler, 1 yıl süreyle askerlerle birlikte nöbet tutacak, bu sürenin sonunda askerler kışlasına çekilecek. Bu arada nüfusu 10 binin altında olan yerleşim birimlerindeki askerlik şubeleri ise kapatılıyor. Türkiye de 180 askerlik şubesinin kaldırılarak yakın ilçelere bağlandığı kaydedildi. Kapatılan askerlik şubeleri ise okul ihtiyacının karşılanması için Milli Savunma Bakanlığı ile protokol imzalayan Milli Eğitim Bakanlığı na devrediliyor. 0 

Öte yandan Askeralma Teşkilatı nın yeniden yapılandırılması kapsamında, Ankara Askeralma Bölge Başkanlığı na bağlı Ayaş, Nallıhan ve Güdül ilçesindeki askerlik şubesi başkanlıkları kapatılarak Beypazarı Askeralma Şube Başkanlığı bünyesine girdi. Ankara nın Beypazarı İlçesi ndeki Askerlik Şubesi nin de Temmuz ayı itibariyle Özel Güvenlik Personeli tarafından askerlerle birlikte korunacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder