7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Eylül 10, 2017

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 yayınımızda kitap içinde ve ünite sonunda bulanan soruların cevaplarını bulabilirsiniz. 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 Etkinlikler sizi zorlayabilir ve her konunun cevaplarını yapamayabilirsiniz. Bu konu içinde sitemizden yardım olarak cevap anahtarlarına doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.

7. Sınıf Ada Yayınları Sosyal Bilgiler Ders Kitabı Sayfa 20 Cevabı

Bazı insanlar niçin çok fazla televizyon izliyor olabilir?
1- Sıkıldığımızdan
İnsanlar gün içerisinde sıkıldıklarında ne yapacaklarını bilemez ve kendilerine yeni bir uğraş ararlar, çaylarını ellerine alıp televizyon karşısına oturur ve saatlerde bu aptal kutusunu izlerler. Peki ama neden aptal kutusu? Vakit geçirmek mi? Tabii ki de hayır, aslında yabancı ülkedeki hiçbir insan televizyona aptal kutusu demiyor, bu öğretmenlerin kendilerini kandırdığı ve öğrencilere yalan söylediği bir konu olabilir, herkes televizyona aptal kutusu demiyor.
 
2- Ses olsun yeter
Ses olmasını istediğimiz zaman ilk olarak müzik dinlemek yerin hemen televizyonu açar ve televizyondan gelen sesleri dinleriz, dinleriz derken türk insaı televizyondan gelen sesi duymadan ses olduğuna inanmaz ve rahat edemez bundan dolayı sabah kalkar kalkmaz veya işten gelir gelmez hemen televizyonu açarlar.
 
3- Keyifli olduğundan
Televizyon gerçekten keyif verici bir araçtır hatta ve hatta bu araç geceleri olmasa bazı insanlar uyku bile uyuyamazlar ancak gerçek böyle değildir, televizyon sesi olmadan uyuyamayan insanlar gerçekten de vardır ki çoğu insan da televizyon izlemeden yani televizyon olmadan kısaca televizyon sesi olmadan uyuyamaz. Akıllı telefonların sonrasında televizyonlar akıllı telefonlardan izlense de televizyondan izlenen bir dizi türk insanına daha güzel gelmekte ve daha güzel gelmekte olmasından daha da öteye gitmektedir.
 
4- Vakit geçirmek
Televizyon karşısında vakit geçirmek bir çok insan için olmazsa olmazlardan bir tanesi ve olmazsa olmazlardan. Amerika’da yaşayan insanlar sokakta daha fazla çalıştıklarından eve geldiklerinde televizyonu yorgunluktan açmayı unutabilir ancak türk insanlarının bir çoğu Amerika’da olduğundan daha az çalıştığından dolayı boş vakti bol oluyor ve bu boş vaktini televizyon ile değerlendiriyor. Zira buna ne bir öğretmen ne bir kimse engel olamaz.
Siz günde kaç saat televizyon izliyorsunuz?
4 saat 
Televizyon seyretmediğiniz zaman kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Neden?
Günümüzde televizyonun aile ve toplum hayatı üzerinde ne kadar etkili olduğunu düşünüyorsunuz?
Çok fazla televizyon izlemek ne tür sorunlara neden olabilir? Açıklayınız.
Çok fazla televizyon izlemek her türlü sorunlara yol açabilir. Hem çok yakın hemde uzun bir süre televizyon izlemek gözlerimize zarar verir. Ve uzun uzun izlerken aile bağları iletişimler kopar. Ailede iletişimsizlik başlar. Televizyon izledikçe beynimiz çok fazla dolar ve tv den sonra ders çalışırken kafamız hiç bir şey almaz. Ayrıca çok fazla baş ağrısı yapar.

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20
7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20


7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 da yapmış olduğunuz soruların doğruluğunu test edebilir, yapamadığını ve anlamadığınız soru ve cevaplara sitemizden size örnek teşkil etmesi amacıyla faydalanabilirsiniz. 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 Cevapları buradan birebir yapmanız sizin faydanıza olmayacak bilakis sizi tembelleştirecektir. Bu da istediğimiz bir geri dönüt değildir. Bu nedenle uyarılarımızı lütfen dikkate alınız. Öncelikle siz kendiniz yapmayı deneyin. Buradaki amacımız size yapamadığınız sorularda, ya da aklınıza takılan, yerlerde yardımcı olmaktır. Kopyala-yapıştır şeklinde yapmak size bir fayda sağlamaz

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20 hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bildiriniz. Cevaplar yanlış ise yorum kısmında kendi cevabınızı bize iletebilirsiniz. Bazı sorular yorum gerektirdiği için herkesin yorumu farklı olabilir diye cevapları kısa tutmaya özen gösteriyoruz. Kendiniz kitaptaki etkinliklerini yapın, kendiniz tamamen bitirdikten sonra çözümlerinizi buradaki çözümlerle karşılaştırın. Bu vesilesiyle daha etkili bir öğrenme sağlanmış olacaktır.


7. Sınıf Sosyal Bilgiler Ada Matbaa Yayınları Ders Kitabı Cevapları Sayfa 20

Yukarıda yer alan cevaplarla kendi cevaplarınızı karşılaştırarak sorularla, çözümlerle ilgili fikir elde edebilirsiniz. Ek olarak birden çok yayın evinin bu kitapları yayınlaması nedeniyle kitaplar sizin kullandıklarınız ile farklılık gösterebilir. Farklı bir yayının kitap cevaplarını sitemizden arayarak bulabilirsiniz. Bütün Yayınların cevapları sitemizde mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder