İl Dışı Yapacak Öğretmenler Dikkat! Okulların Boş Kontenjanları Açıklandı! - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 10, 2017

İl Dışı Yapacak Öğretmenler Dikkat! Okulların Boş Kontenjanları Açıklandı!

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İl Dışı Yapacak Öğretmenler Dikkat! Okulların Boş Kontenjanları Açıklandı! 
Bilindiği üzere MEB, 2017 yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme takvimini açıklamıştı.. 

Açıklanan takvime göre başvurular 15-21 Haziran 2017 tarihlerinde alınacak, sonuçlar ise 23 Haziran 2017 tarihinde açıklanacaktır. Bu bağlamda 2017 yılı il dışı yer değiştirme kontenjanlarını öğretmenler en erken 15 Haziranda, MEB'in il dışı atama başvuru ekranı açıldığında görebilmektedirler. Fakat bugün itibariyle il MEM'ler kendi illerinde boş bulunan kadroları MEB'e bildirmiş ve MEB, bu kadroların bir bölümünü il dışı kontenjanı olarak yayımlamıştır. 

Aşağıda verdiğimiz link'e tıklayarak, kendi MEBBİS şifrenizi girdiğinizde karşınıza çıkacak sayfadaki "Verilen Kontenjanlar" sekmesini seçerek, kendi okulunuzda 2017 yılı il dışı atamaya açılan kontenjana ulaşa bilirsiniz. Verilen bu kontenjanlar sadece sizin okulunuzun verdiği kontenjanlardır. Ayrıca yine bu sayfadaki "Kurum Bilgileri" sekmesine tıklayarak da okulunuzdaki öğretmen sayısı ve ihtiyacı bulunan kadrolara ulaşabilirsiniz. 


Şu an için gitmek istediğiniz okulu arayıp idareciden boşluk var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Okulunuzda İl dışına ayrılan kadro sayısını görmek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder