i-doser ses dalgalarıyla beyni etkiliyor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 25, 2017

i-doser ses dalgalarıyla beyni etkiliyor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
i-doser ses dalgalarıyla beyni etkiliyor
i doser dozları, i doser çeşitleri, i doser dinle, i doser indir, i doser mp3, i doser nedir, i-doser ses dalgalarıyla beyni etkileyerek çeşitli hisler hissetmenizi sağlıyor, i-doser’deki ses dalgaları, i-doser’in etkisi Bilim insanlarının çok eskilerden beri söylediği bir şeydir, çeşitli ses dalgalarının ve frekanslarının insan beynini etkilediği. Bilim insanları ses dalgalarını yıllarca araştırdılar. Araştırmalara göre örneğin; Klasik müziğin yaratıcılığı geliştirdiği, hareketli parçaların kan akışını hızlandırdığı bilinmektedir. 

Yine de bu inanç yıllarca tartışılmış ve insanları ikiye bölmüştür. Her ne olursa olsun bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek vardır ki o da bazı ses dalgalarının gerçekten beynimizi etkileyebildiğidir. i-doser’da beynimizi etkileyen bu ses dalgalarından yola çıkarak hazırlanmış bir müziktir. i-doser beyin dalgalarını etkiliyor ve çeşitli hisler hissetmenizi sağlayabiliyor. Çeşitli dozlar halinde hazırlanmış parçalardan oluşan i-doser’in örneğin; Sleeping Angel dozundaki parçasında uyuyamayanlar için uyku getirici bir özelliğe sahip olduğu belirtiliyor. i-doser’deki ses dalgaları “Delta (0-4 Hz), Theta (4-8 Hz), Alpha (8-12 Hz), Beta (13-30 Hz) ve Gamma” olmak üzere 5 farklı çeşittedir ( Hepsinin Hz. leri bilinir fakat Gamma’nın Hz. aralığı 30-X olarak geçer ).

i-doser dinlemenin kişiye fiziksel olarak hiçbir zararı yoktur. Fakat Lucid Dream’ı dinlerseniz ve gerçekleştirebilirseniz, bu size rüyalarınızı kontrol edebilme özelliği verecektir. Rüyada istediğiniz zenginliğe, istediğiniz eve, arabaya, size keyif verecek ne varsa sahip olabileceğiniz için belki bir süre sonra rüyada yaşamak size daha keyifli gelecek ve belki de sürekli uyumak isteyeceksiniz. Bir süre sonra gerçek dünyanın hangisi olduğunu anlamayacaksınız ( İnception filmi örnek gösterilebilir ).

i-doser beyninize değişik sesler göndererek aslında olmayan bir şeyi size yaşatabilir yahut duygularınızı değiştirebilir. 20. yüzyılın başlarında insanları müzikle tedavi etmek mümkündü, şimdi ise keyif için i-doser kullanılabiliyor.


i-doser’i Mp3 player, bilgisayar veya tabletinizde dinleyebiliyorsunuz. Ancak dinlerken mutlaka iyi bir kulaklığa sahip olmalısınız. Daha sonra ister gözlerinizi bir bezle bağlayın isterseniz kendinizi kapatın farketmez fakat gözlerinizi kapatmanız kesinlikle öneriliyor. 

Rahat bir ortamda tüm konsantrasyonunuzu müziğe vererek doz bitene kadar onu dinlemeniz gerekiyor. Bir doz bittiğinde diğer bir doz’u dinlemek isterseniz de önce reset doz’unu dinlemeli daha sonra diğer doz’a geçmelisiniz. i-doser’in etkisi dozun gücüne göre değişiyor. Doz’lar ilk kullandığınızda etkili olmayabilir. Ama ikinci veya üçüncü kullanışınızda beyin buna alışıyor ve doz’lar daha etkili olmaya başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder