TRAFİK ADABI SORULARI ÇÖZ - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 10, 2016

TRAFİK ADABI SORULARI ÇÖZ

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Trafik adabı test çöz ehliyet sınavında trafik adabı sınav soruları sorulmuştur. Bu site üzerinden çalışmanız içi örnek ve çıkmış trafik adabı soruları yer almaktadır. Trafik adabı alanından 6 soru sorulacaktır. Altta bulunan linklere tıklayarak trafik adabı sorularını çözün.  Ehliyet Trafik Adabı Soruları ve testlerine, bundan böyle sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. 13 Şubat 2016 Ehliyet Sınavı ile birlikte artık tüm sürücü adayları bu sınavdan sorumlu bulunmaktadır. 2016 yılı itibariyle yapılan yeni ehliyet düzenlemesi, ehliyet sınıfları ve sürücü eğitimi alanında birçok değişiklikleri de beraberinde getirdi.

Bunlardan biri de artık adayların trafik, motor ve ilkyardım soruları yanında, trafik adabı konusunda da eğitilecek olması. Trafik Adabı Sınavında Neler Sorulacak? Trafiğe çıkan sürücülerin birbirlerine ve yayalara karşı daha nazik, anlayışlı, sabırlı ve saygılı olmalarını amaçlayan eğitimde, beden dili, konuşma üslubu, stres altında ne tür davranışların sergilenmesi gerektiği ve sürücü davranışlarının tümü hakkında eğitimler verilecek.

27 Ağustos 2016 Trafik adabı soruları

14 Mayıs 2016 Trafik adabı soruları

13 Şubat 2016 Trafik adabı soruları 

Trafik adabı test soruları 1

Trafik adabı test soruları 2

Trafik adabı test soruları 3

Trafik adabı test soruları 4

Trafik adabı test soruları 5

Trafik adabı test soruları 6

Trafik adabı test soruları 7

17 ARALIK 2016 EHLİYET SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARILAR.

ADABIMUAŞERET
Kaybetmek üzere olduğumuz, kaybettiğimizde çok yoksul ve yoksun duruma düşeceğimiz bir hazinemiz vardır; adabımuaşeret. Adabımuaşeret, öteden beri nesilden nesle aktarılan, millî, manevî ve evrensel değerlerden, birikimlerden beslenen bir kıymet ve ayrıca insan olmanın gerektirdiği hal ve hareketlerin sonuçları olarak karşımıza çıkar. Peki nedir adabı muaşeret? Adabımuaşeret Sadece İnsanın İnsanla İlişkisi Değildir. Adabımuaşeret; evrenin merkezindeki insanın, canlı – cansız bütün varlık ile ilişkilerindeki ulaşılması arzulanan estetik seviyeyi ifade eder. insanın insanlarla ve hem de hayvanlarla, bitkilerle, cansız varlıklarla kısaca bütün evrenle ilişkilerini çok yönlü bir şekilde ifade eden kurallar ve prensipler bütünüdür.

TRAFİK ADABI SORULARI ÇÖZ

Bir taraftan etrafımızdaki komşularımızla, akrabalarımızla, aile bireylerimizle ve bütün insanlarla ilişkilerimizi, diğer taraftan da sokaktaki kediyle, denizdeki balıkla, giydiğimiz ceketle, ayakkabıyla, bilgisayarımızın kablosuyla, bindiğimiz arabayla, oturduğumuz koltukla, içtiğimiz suyla, yediğimiz ekmekle ilişkilerimizi de ifade eder. Bu anlamda aslında bütün hayatımızı kuşatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder