3. Sınıf Fen Bilimleri Sağlıklı Yaşam Konu Anlatımı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 30, 2016

3. Sınıf Fen Bilimleri Sağlıklı Yaşam Konu Anlatımı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
3. Sınıf Fen Bilimleri Sağlıklı Yaşam Konu Anlatımı
CANLILAR DÜNYASINA YOLCULUK
SAĞLIKLI YAŞAM
Sağlıklı yaşamın temel şartlarından biri temizliğe dikkat etmektir. Temizlik için; günde en az iki kere dişlerimizi fırçalamalı, gün boyunca ellerimizi sabunla sık sık yıkamalı, vücudumuzu temiz tutmak için banyo yapmalıyız.

Sağlıklı Yaşam İçin Ellerimizi Yıkamalı Dişlerimizi Fırçalamalıyız
Sağlıklı yaşam için temizlik kadar beslenme de önemlidir. Beslenme için; doğal besinler tüketmeli, sabah, öğle ve akşam öğünlerinde mutlaka sağlıklı gıdalar tüketmeliyiz.
Sağlıklı yaşam İçin Düzenli Beslenmeliyiz
Sağlıklı yaşam için temizlik ve beslenmenin yanında spor yapmalı, vücudumuzu zinde tutmalıyız.

Sağlıklı yaşam İçin Spor Yapmalıyız
Yaşadığımız ev, okul gibi yerlerin düzenine ve temizliğine dikkat etmeliyiz. Yaşam alanlarımızı kirletmemeli, havasız ortamlarda bulunmamalıyız. Spor yapmak için uygun ortamları seçmeliyiz. Sağlıklı yaşam için düzenli ve yeterli uyumalıyız.

3. Sınıf Fen Bilimleri Ders Notları Canlılar Dünyasına Yolculuk Fen Bilimleri Ders Notları Fen Bilimleri Konu Anlatımı Sağlıklı Yaşam Bir önceki yazımız olan 5. Sınıf Fen Bilimleri Tam Gölge Konu Anlatımı başlıklı yazımızda 5.Sınıf Fen Bilimleri Ders Notu, Ay Tutulması ve Fen Bilimleri Ders Notları hakkında bilgiler verilmektedir.


3 sinif sağlikli yaşam canlılar dünyasına yolculuk canlilar dunyasina yolculuk ders plani fen bilimleri dş sağlığı saglıklı yasam fen bilimleri 5 sınıf ağlıklı yaşam konusu sağlıklı yaşam ne demektir sağlıklı yaşam için nelere dikkat etmeliyiz 5 sinif fen virüslen canlı mı cansız mı slayt   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder