3. Sınıf Fen Bilimleri Elektrikli Araç ve Gereçler Konu Anlatımı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 30, 2016

3. Sınıf Fen Bilimleri Elektrikli Araç ve Gereçler Konu Anlatımı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
3. Sınıf Fen Bilimleri Elektrikli Araç ve Gereçler Konu Anlatımı
YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİKLİ ARAÇLAR
ELEKTRİKLİ ARAÇ VE GEREÇLER
Günlük yaşamımızın bir parçası olan elektrik bulunuşundan itibaren vazgeçilmez hale gelmiştir. Ev, iş yerleri, okul, hastane, fabrika gibi yerlerde kullandığımız birçok araç gereç elektrikle çalışmaktadır. Elektrik olmasaydı bu araç gereçleri kullanamayacaktık ve birçok işi yapmakta zorlanacaktık.

Elektrikli Araç Gereçlerin Yararları
Elektrikli araç gereçler işlerimizi hem daha az çaba ile hem de daha hızlı yapabilmemizi sağlar. Elektrikli araçlardan ısıtma, aydınlatma, temizlik, iletişim gibi işlerimizi yapmak için yararlanırız. Elektrikli ısıtıcı, klima gibi araçları ısınma amacıyla kullanırız. Isınma Amacıyla Kullanılan Elektrikli Araçlar Ampul, el feneri, floresan lamba gibi araçları aydınlatma amacıyla kullanırız. Evlerde Kullanılan Elektrikli Araç Gereçler Evlerde ütü, fırın, televizyon, buzdolabı, bulaşık makinası, telefon gibi elektrikle çalışan araçlar gereçler kullanırız.

Bir önceki yazımız olan 8. Sınıf Fen Bilimleri Hâl Değişimi ve Isı Konu Anlatımı başlıklı yazımızda 8.Sınıf Fen Bilimleri Konu Anlatımı, Buharlaşma ve Donma hakkında bilgiler verilmektedir.


fen bilgisi için araç gereçler sınıfta kullanılan 3 sınıf fen bilgisi 3 sınıf fen dersi deney araçları elektrikli araç gereçler etkinlikler fen bilimleri elektrikli araç gereçler Gelecek te Araç ve gereçlerin resimleri Okulumuzda kullandığımız iletişim aracı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder