9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları Sayfa 64 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Eylül 24, 2016

9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları Sayfa 64

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları Sayfa 64

Sevgili Öğrenciler ödev yapmak hayatta ne işimize yarar diye düşünmeyin. Bir kere, ileride çok işimize yarayacak “araştırma becerisi” kazanmamızı sağlar ki okul sonrası hayatta bize en fazla katkısı olacak faydası da budur. Ayrıca, ödev yaparken zar zor öğrendiğiniz şeyleri kolay kolay unutmazsınız ve sınavlarda bunun ödülünü alırsınız. İlgi ve bilgi alanlarınızı genişletirsiniz. Ayrıca bir ödev ya da projeyi lâyığıyla yapmak, kendi yaratıcı gelişiminiz için çok önemlidir. Tabii ki bir de yıl sonu notunuzu yükseltmek gibi bir avantajı var ki bunu da göz ardı edecek değiliz.

9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevaplarını vermekteki gayemi sizlere ders soru ve etkinliklerin çözümünde yardımcı olmak, verdiğimiz açıklayıcı bilgilerle konuların daha iyi anlaşılmasını sağlamak olduğunu unutmayın.


9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları ödevini Kopyala-yapıştır yapmak kimseye bir fayda sağlamaz. Kendi cümleleriniz sizi en iyi ifade edendir; kısa ve sade cümlelerle derdinizi anlatın. Uzun ödev yüksek not alır diye bir şey artık yok, o eskidenmiş. Asıl marifet sadede kısa ve öz biçimde gelebilmek ve anlatmak istediğinizi doğru bir şekilde kâğıda yansıtabilmektir. Ödev kolay okunur biçimde düzenlenmeli. Kapak, içindekiler sayfası, son kısımda referanslar ve varsa ekler bölümü mutlaka belirtilmeli. Ödevinizi sıkı bir imlâ kontrolünden geçirmenin faydası olur, zararı olmaz.

Sitemizdeki ziyaret etmiş olduğunuz yer alan 9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları adlı yayında yukarıda yer alan sayfa numaralarından aradığınız sayfanın cevaplarını bulabilirsiniz. Unutmayınız ki verilen cevapların doğruluğunun kesin olmadığını cevaplarınızı kontrol etmeniz amacıyla eklendiğini belirtelim.

9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları Yapamadığını ve anlamadığınız soru ve cevaplara sitemizden size örnek teşkil etmesi amacıyla faydalanabilirsiniz. Şunu unutmayın; ki tüm cevapları buradan birebir yapmanız sizin faydanıza olmayacak bilakis sizi tembelleştirecektir. Bu da istediğimiz bir geri dönüt değildir. Bu nedenle uyarılarımızı dikkate alınız.

Yardıma ihtiyacınız olursa web sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Size en kısa sürede dönülecektir. Derslerinizde başarılı olmanız dileğiyle..... 9. Sınıf Matematik Dikey Yayınları Ders Kitabı ve Cevapları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder