OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ EVRAKLARI - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 16, 2014

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ EVRAKLARI

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ EVRAKLARI

Öğrenci Kurulu ve Okul Meclisleri nasıl oluşturulur?

Öğrenci Kurulu ve Okul Meclislerinin OluşturulmasıÖğrenci kurulu ilkokul, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında okulun tüm öğrencileri tarafından kendi aralarından seçilen başkan ve ikinci başkan ile şubelerden seçilen birer temsilciden oluşur. Bu kurula, öğretmenler kurulu tarafından seçilen bir öğretmen rehberlik eder.

Okul öğrenci kurulu, öğretmenler kurulu tarafından seçilen öğretmenin veya öğrenci başkanının çağrısı ile toplanır. İlk toplantıda yıllık çalışma programını hazırlar, okul müdürünün onayına sunar. Çalışma programında eğitim ve öğretim ortamının daha uygun duruma getirilmesi, öğrenci sorunlarının giderilmesi ve sosyal etkinliklerin düzenlenmesi gibi hususlara yer verilir.

Öğrenci meclisi, birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan ilkokulların dışındaki ilkokul, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında kurulur. Meclis, şube temsilcilerinden oluşur. Meclisin ilk toplantısında üyeler arasından okul meclisi temsilcisi seçilir. Öğrenci kurul başkanının katıldığı kurullara bu temsilci de katılır.

Öğrenci kurulu ve okul meclisleri seçimleri aynı zamanda yapılabilir.


Okul Meclisi Seçim Tutanakları

Okul Öğrenci Meclisi Oluşturmak İçin Gerekli Evraklar

Okul Öğrenci Meclisi Ve Sınıf Temsilcisi Seçimleri Dosyaları


Öğrenci meclisi yıllık çalışma planı

Öğrenci kurulu aylık toplantı tutanakları 2014-2015








OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ YARDIMCISI OY PUSULASI-ÖRNEK 8, Öğrenci Kurulu üyeleri-EK 2, SANDIK KURULU GÖREVLİ LİSTESİ-ÖRNEK 3, SEÇİM BÖLGELERİ-ÖRNEK 4, SEÇİM KURULU GÖREVLENDİRME, SEÇMENLERİN ALDIĞI OYLARI GÖSTEREN TABLOLAR ÖRNEĞİ 9, Yukarıdaki Dosyaların Olduğu Dosyayı İNDİR, İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ, MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DEMOKRASİ EĞİTİMİ VE OKUL MECLİSLERİ YÖNERGES1, OKUL ÖĞRENCİ KURULU DOSYASDI KAPAĞI, okul öğrenci kurulu dosyası içindekiler, Okul Öğrenci Kurulu Seçimleri Duyurusu-Örnek 6, OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OY PUSULASI-ÖRNEK 7, Yukarıdaki Dosyaların Olduğu Dosyayı İNDİR, Ögrenci Kurulu Yıllık Çalisma Planı-ÖRNEK 1, Başkan Adayları Listesi-Örnek 5, BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM SONUCU-Örnek 10, Başkan Yardımcıları SEÇİM SONUCU-Örnek 11, ÖĞRENCİ GENEL KURUL TUTANAĞI, ÖĞRENCİ MECLİSİ TUTANAĞI 2, Yukarıdaki Dosyaların Olduğu Dosyayı İNDİR, KISAS ÇOK PROGRAMLI LİSESİ SEÇİM KURULUNA, SEÇİM TUTANAĞI 1, SEÇİM TUTANAĞI 2, SEÇİM TUTANAĞI 3, SEÇİM TUTANAĞI 4, Yukarıdaki Dosyaların Olduğu Dosyayı İNDİR, OY PUSULALARI, adaylarla toplantı