okul ogrenci kurulu ocak ayi raporu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 10, 2013

okul ogrenci kurulu ocak ayi raporu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Okul Öğrenci Kurulu Ocak Ayı Raporu


     TOPLANTI TARİHİ : 13/10/2013

    TOPLANTI NO:   3 

OCAK AYI GÜNDEM MADDELERİ

1.     Öğrenci sorunları ve  çözüm yolları
2.     Öğrenci – öğretmen ilişkilerinin konuşulması.
3.     Enerji tasarrufunun öneminin tüm öğrencilere kavratılması ve bu hafta ile ilgili yapılabilecek çalışmaların konuşulması.
4.     Tatili en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceğimizin konuşulması.
5.     1. yarıyılın genel bir değerlendirmesinin yapılması.

 

Dr. Mustafa Öten İlköğretim Okulu Öğrenci Kurulu yukarıda belirtilen tarihte çok amaçlı salonda Danışman öğretmen Murat KAYA rehberliğinde toplandı. Yukarıdaki gündem maddelerini tek tek görüştü. Ve aşağıdaki kararları aldı.


1-      8/A sınıfından Betül BÜYÜKMANAV öğrenci sorunlarından birinin de sabah derse öğrencilerin geç geldiğini bazı öğrencilerin ise devamsızlıklarının çok fazla olduğunu bu konuda bir önlem alınmasının gerekli olduğunu söyledi.2/C sınıfından Ayşe SÜTÇÜ söz alarak şunları söyledi:Teneffüslerde bahçede yada koridorda 4.sınıftaki öğrencilerin koşarken dikkat etmediklerini bazen kendilerini düşürdüklerini söyledi.Murat KAYA bu konuda o öğrencilerin sınıf öğretmenleriyle görüşerek konunun anlatılması ve o öğrencilerin davranışlarının düzeltilmesi yoluna gidilmesinin sağlanmasının gerekliliğini söyledi.

2-      Murat KAYA öğrencilere anlamadıkları derslerde ve konularda öğretmenlere soru sormaları gerektiğini bundan çekinmemelerinin önemini anlattı.5/D sınıfından Asena ŞAHİN derslerine giren branş öğretmenleriyle daha yakın diyalog kurmalarının iyi olacağını bu konuda arkadaşlarının çekingen davrandığını söyledi.

3-      6/B sınıfından İbrahim KÖKAT enerji tasarrufunun önemini anlatan afişlerin okulun değişik yerlerine asılmasını önerdi. Sabahları törenden önce bu konuyla alakalı kısa bilgiler verilmesinin iyi olacağını söyledi.

4-      Tatilin ilk haftasının dinlenerek II. Haftasının ise bol bol kitap okuyarak geçirilmesinin önemli olacağı söylendi. Murat KAYA ‘da bu konuda diğer öğretmenlerle konuşarak bu öneriyi onlara aktaracağını söyledi.
5-      Sene içinde söylenen ya da yapılmasının faydalı olacağı söylenilen şeylerin büyük bir çoğunluğunun yapıldığı bundan sonuç alındığı II. Dönem de aynı kararlılıkta devam edilmesi gerektiği karalaştırıldı.

    MURAT KAYA

        ESRA SARI

    ERVA NUR ERGUN

Öğr.Krl.Rhbr.Öğrt.

Öğrenci Kurulu Başkanı

Öğrenci Kurulu Bşk. Yrd.

 

                                                                                                                                             NEJMİ BİNOL

                                                                                                                                            OKUL MÜDÜRÜ






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder