3.Sinif Turkce Ozel isimler Calisma Kagidi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 13, 2013

3.Sinif Turkce Ozel isimler Calisma Kagidi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
3. Sinif Turkce Ozel isimler Calisma Kagidi


MUSTAFA SELANİK’E DÖNÜYOR
       Annem ile Dayım çayır’da dolaşıyorlardı. Annem bir ara bana doğru koşmaya başladı:          -Müjde, Oğlum, selanike gidiyoruz! Artık Okulu’na rahatlıkla gidebileceksin.                      -Peki ama nasıl?
         -Teyzene! Seni Teyze’ne bırakacağım? Teyze’n haber göndermiş. “mustafayı getirin” demiş. Büyük Annen de orada.
      Sevinçten katıla katıla ağladım. Annem de ağlıyordu? Tam okulların açıldığı zamandı. Ah, Babam da sağ olsaydı. Bu Gün’leri görebilseydi.
                                                                                                   Aydoğan YAVAŞLI
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder