Fen ve Teknoloji 2.Donem Zumre Ogretmenler Kurulu Toplanti Tutanagi 2 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 16, 2013

Fen ve Teknoloji 2.Donem Zumre Ogretmenler Kurulu Toplanti Tutanagi 2

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Fen ve Teknoloji 2.Donem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanaklar 2




FIRAT   İLKÖĞRETİM OKULU
2013-2014 ÖĞRETİM  YILI  FEN BİLGİSİ   DERSİ  YIL SONU ZÜMRE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI  TUTANAGIDIR

TOPLANTI TARİHİ:19-06-2013
TOPLANTI NO        :3

       19/06/2013 Pazartesi günü saat 14 00 de  Abdurrahman ÇIĞRIK’ın başkanlığında toplandı. Yıl sonu toplantısı için maddeler hazırlandı Öğretim yılının genel değerlendirilmesi yapılarak gelecek öğretim yılında eğitim ve öğretimin verimini arttırma imkanları için  gerekli tedbirler görüşüldü.


GÜNDEM MADDELERİ:

1-Birinci ve ikinci kanaat dönemi zümre kararlarının incelenmesi , değerlendirilmesi
2-Sınıflara göre başarı durumunun incelenmesi ve değerlendirilmesi.
3-İlköğretim yönetmenliğinin 35,36ve42 maddelerinin görüşülmesi .
4-Dilek ve temenniler.

KARARLAR:
1-Birinci ve ikinci kanaat dönemi zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanakları okundu.
Alınan kararlar görüşüldü. Bunların büyük ölçüde gerçekleştirildiği ancak bazı küçük aksaklıkların olduğu tespit edildi. A.ÇIĞRIK önümüzdeki öğretim yılında teknolojik araç gereç ve materyallerden daha çok yararlanılmasının başarıyı arttıracağını söyledi.
   Birinci ve ikinci kanaat dönemi zümre kararlarının olumlu neticeler verdiği görüşüne varılmış ,gelecek öğretim yılında bu zümre kararlarından faydalanılmasına karar verilmiştir.
2-Sınıfların başarı durumları tek tek görüşüldü. Genel olarak sınıf başarı durumunun yüksek olduğu görüldü. N.Keskinkılıç önümüzdeki öğretim yılında bu başarının daha da yükseltilmesi ve başarısız öğrencilerin de başarılı hale getirilmesi için sene başında gerekli tedbirlerin alınmasını söyledi .
3-Yönetmeliğin 35-36 ve 42. Maddeleri okundu.35. madde de belirtilen sınav sayısının sene başında tespit edilerek buna uyulduğu, 36. Maddede belirtildiği gibi sınavların öğrencilere bir hafta önceden duyurulduğu günde bir sınıfta iki sınavdan fazla sınav yapılmamasına özen gösterildiği tespit edildi. Öğrencilerin notlarının tespitinde 42. Maddeye uyulduğu görüldü. Sınıflarda başarı oranlarının oran olarak yüksek olduğu buna rağmen öğrencilerin bize göre istenilen seviyede olmadığı görüşüne varılmıştır. Bunu daha çok sınıf geçme sisteminden kaynaklandığı kanaatine varılmıştır.
4-H.GEDİK öğretim yılı sonunda yapılan serginin önümüzdeki öğretim yılında da artarak devam etmesini dersimiz açısından oldukça faydalı olacağı temennisinde bulunuldu.
Önümüzdeki öğretim yılında daha başarılı çalışmalar yapılacağı inanç ve dileğiyle toplantıya son verilmiştir.


 Abdurrahman ÇIĞRIK     Nilgün KESKİNKILIÇ     Hacı GEDİK    Cemal ÇAKIR
UYGUNDUR
OSMAN SANCAKTAR

19-06-2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder