Nostradamus'un gerçekleşen Gandi Kehaneti - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 24, 2013

Nostradamus'un gerçekleşen Gandi Kehaneti

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Nostradamus'un gerçekleşen Gandi Kehaneti


Kehanet 2/54: Asya’da Bir Ülkenin Başına İtalyan Kadın Geçecek
İtalyan asıllı olan Sonya Gandi'nin başbakan olmasıyla, kahin Nostradamus'un kehaneti de gerçekleşti.

İTALYAN KANI KEHANETİ

Kahin Micheal de Nostradamus, 2/54 numaralı kehanetinde, 'Avrupa'dan çok uzakta bir ülkede, Asya'da İtalyan kanı taşıyan bir kadın lider olacak' demişti. İtalya doğumlu Sonya Gandi'nin seçimi kazanması, 'Kehanet gerçekleşti' şeklinde yorumlandı. Sonya Gandi, Hindistan'ın eski liderlerinden 1984'te öldürülen Indra Gandi'nin gelini. 1991'de suikaste kurban giden dönemin başbakanı Raciv Gandi'nin de dul eşi. Kocası öldürüldükten sonra oğlu Rahul ve kızı Priyanka'yla birlikte gözönünde olmayacağını ve siyasetten uzak duracğını söyleyerek inzivaya çekildi. Fakat 1998'de siyasi arenaya dönüş yaptı. Kongre Partisi'nin liderlik koltuğuna oturdu. Ertesi yıl yapılan seçimlerde de milletvekili olarak parlamentoya girmeyi başardı.

RACİV'LE TANIŞTI

'Müstakbel başbakan' Sonya Gandi, öldürülen eşi Raciv'le İngiltere'de tanıştı. Sonya'nın Cambridge Üniversitesi'nde dil eğitimi aldığı sırada tanışan çift, 1968'de evlenip Hindistan'a yerleşti. Sonya-Raciv Gandi çifti, anne ve dönemin Başbakanı Indra Gandi'yle aynı evde yaşadı. 1983'te Hindistan vatandaşı oldu. 'Kayınvalidesi' Indra Gandi'yle yakın ilişkisi vardı. 1998'de siyasete girdikten sonra da çok ön plana çıkmadı. Açıklamalarını çoğu zaman parti sözcüsü aracılığıyla yaptı.

Yurt dışında doğan ilk lider

* Hindistan'ın son kadın lideri 1984'te kendi korumaları tarafından öldürülen Indra Gandi'ydi.

* Raciv Gandi ise 1991'de Tamil Kaplanları örgütü tarafından öldürüldü.

* 79 yaşındaki Başbakan Vajpayee, iyiye giden ekonomi ve savaşın eşiğinden dönülen Pakistan'la yumuşama sürecine girilmesi üzerine, seçimleri 6 ay erkene aldı. Ancak umduğu sonucu bulamayıp mağlup oldu. Bu hafta istifa etmesi bekleniyor.

* Seçim süresince 400 bin güvenlik görevlisi önlem aldı. Buna rağmen 48 kişi seçim şiddet olaylarında yaşamını yitirdi.

* Hindistan'ın yurt dışında doğan ilk lideri oldu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder