Gonca Çelikkıran kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 14, 2013

Gonca Çelikkıran kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Gonca Çelikkıran 1972 doğumlu. Ablası Gül Çelikkıran bir dönem Fenerbahçe Kulübü’nde Reklam Müdürü olarak çalışmış, Gonca Çelikkıran da Kulübün iletişim departmanında bir süre çalışmıştı. Yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu Aziz Yıldırım ile Çırağan sarayında 12 davetlinin katıldığı bir törenle dünya evine giren Çelikkıran hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmuyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayı başında 5 yıllık sevgilisi Gonca Çelikkıran ile çok gizli bir törenle hayatını birleştirmişti. Fenerbahçe’nin yeni gelini, Gonca Hanım’ın kulübün iletişim bölümünde bir süre çalıştığı biliniyordu. Ancak, kendisiyle ilgil çok fazla bilgi yoktu. Gonca Hanım’ın yıllar önce çalıştığı bir şirkete ait bilgilere ulaştı. Gonca Çelikkıran’ın, 1990′lı yılların sonunda 3-4 yıl boyunca JET-PA’da Halkla İlişkiler uzmanlığı yapmıştı. Bu, yakın çevresince biliniyor.

JET Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün, kamuoyunca yakından bilinen İMZA ve diğer projelerinin tanıtımında Gonca Çelikkıran da görev üstlenmişti. Tanıtım toplantılarında iletişim ve halkla ilişkiler uzmanı olarak Gonca Hanım da etkin rol oynamıştı

Gonca Çelikkıran kimdir?

Futbol Federasyonu’nun yıl temmuz ayında yapılan mali genel kurulunda Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ile Siirtspor Başkanı Fadıl Akgündüz arasında itiş kakış yaşanmıştı. Bir iddiaya göre Yıldırım, Akgündüz’ün boğazını sıktı ve karnına yumruk attı.Kongre öncesi Ankara Sheraton Oteli’nin 2. katında meydana gelen olay, kamuoyunda “Jet Fadıl” diye bilinen Fadıl Akgündüz’ün Aziz Yıldırım ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e sert sözler söylemesi nedeniyle çıktı. 3. Lig statüsünden ve gelirlerinin azalmasından yakınan Akgündüz, Aziz Yıldırım’dan, kendilerine destek olmasını istedi. Fadıl Akgündüz, ” Tok açın halinden ne anlar? Onların karnı tok, sırtı pek. Biz olmasak onlar olur mu acaba…” demiştiAziz Yıldırım ise , bu sözlere sert tepki vererek, “ Terbiyesizlik yapma. Ben de oralardan geldim. Oraları da buraları da bilirim. Saygısızlık edip, benim asabımı bozma” ifadesini kullanmıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 30 yıllık eşi Yıldız Yıldırım’dan 2010 Nisan ayında yılında resmen boşanmıştı.

Gonca Çelikkıran kimdir?

Boşanma kararına göre Yıldırım, eşine 5 milyon dolar tazminat ve aylık 25 bin dolar nafaka verdi. Bu boşanma Türkiye’nin en pahalı boşanmaları yer almıştı. Aziz Yıldırım, eşi Yıldız Yıldırım’a şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açmıştı. 30 yıllık evlilik tek celsede bitimişti.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile 38 yaşındaki Gonca Çelikkıran, 12 davetlinin huzurunda Çırağan Sarayı'nda evlendi. Görüntü alınmaması için konukların cep telefonları salon girişinde görevlilerce toplandı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 5 yıldır birlikte olduğu 38 yaşındaki sevgilisi Gonca Çelikkıran ile önceki gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade ve "gizli" bir nikâh töreniyle dünyaevine girdi. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kıydığı nikâhta gelinin sadece anne ve babası yer aldı. Yıldırım'ın ise yakın dostları ve kardeşi Acar Yıldırım törene katıldı. Acar Yıldırım aynı zamanda ağabeyinin nikâh şahidi oldu. Toplam davetli sayısı ise 12'ydi. Nikâhın gizlice görüntülenmemesi için davetliler, cep telefonlarını dışarıda bırakarak salona girdi. Çiftin anlaştığı bir fotoğrafçı tören sırasında fotoğraf çekti. Nikâh salonunun etrafına da kimse yaklaştırılmadı. İçeri sadece özel personel alındı.

İLETİŞİM DEPARTMANI
Gonca Çelikkıran'ın ablası Gül, Fenerbahçe Kulübü'nde reklam müdürü olarak görev almıştı. Gonca Çelikkıran da külüpte bir dönem iletişim departmanında çalışmıştı.

ALINTIDIR. Kaynak: Haber hakki . com

Ders Kitabı Cevapları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder