Dünyada 20 dilde yayın yapan ilk site - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 24, 2013

Dünyada 20 dilde yayın yapan ilk site

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Dünyada 20 dilde yayın yapan ilk site
Fethullah Gülen Hoca Efendi’nin kişisel web sitesi alanında dünyada ilk olarak 20 dilde yayın yapan site özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın 20 dilde yayın yapan ilk kişisel web sitesi adı hiç duyulmayan dillerde bile yayın yapıyor. Gülen’in sitesine ilk girildiğinde çıkan intro ile tüm diller ekrana çıkıyor. Tüm dillerde hemen hemen benzer bir tasarım ve sadeliğin ön plana çıktığı sitelerde içerik olarak çok çeşitli konular yer almaktadır. Tasarımında da son derece modern seçimler yapılması ve ziyaretçileri yormayan aksine sitede tutan bir dizaynının olması dikkat çekici bulundu.

Kişisel bir web sitesinde bulunan her şeyden çok daha fazlası bulunan sitede Gülen’in hayatı hakkında merak edilen sorulara da cevap verilmektedir.

Sayfalalara ilk girildiğinde, Gülen’in güncel konular hakkındaki yorumları hem yazılı hem sesli olarak verilmektedir.

Fethullah Gülen’in eserlerinin de yer aldığı sitede, geçmiş yıllarda çeşitli konferans ve toplantılarda çekilmiş resim galerileri de bulunmaktadır.

Ayrıca “Bize yazın” başlıklı bir menüden de ziyaretçilerin merak ettikleri sorulara cevap verilmektedir.

Site, Arnavutça, Arapaça, Bulgarca, Danimarkaca, Fransızca, Gürcüce, Almanca, Japonca, Lehçe, Rusça, İspanyolca, Basit Çince, Geleneksel Çince, Farsça, İsveççe, Macarca dillerinde yayın yapmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder