20 Mayıs 2013 Tatil Mi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 16, 2013

20 Mayıs 2013 Tatil Mi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

20 Mayıs 2013 Tatil Mi
Malumunuz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı yaklaşıyor. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler de okullarıntatil olup olmama durumunu merak ediyor. Bildiğiniz gibi bu yıl 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu sebeple öğrenciler 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı yoksa olmayacak mı sorusunu merak ediyordu. Hafta içinde tartışılan konu bugün açıklığa kavuştu.

19 Mayıs gününü bayram kutlamaları nedeniyle yorgun geçirecek öğrencilerin ertesi gün dinlenmelerine kanaat getirilerek 20 Mayıs 2013 Pazartesi günü okullar tatil oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kesin bir şekilde 20 Mayıs Pazartesi gününün ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine okulların tatil olduğunu belirtti. Yönetmelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı 19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs akşamı sona erer şeklinde yer alan madde ile öğrenciler tatil yapacak.

Fakat bildiğiniz gibi bu durumun aynısı geçtiğimiz ay 23 Nisan'da yaşanmış, yönetmelikte liselerin de tatil olması için bir metin yer alırken, liseler 24 Nisan gününde tatil yapmamıştı. Bu madde 19-20 Mayıs tarihlerinde liseler için de uygulanıyor ve liseler de tatil yapacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder