Taocu Sevişme Sanatı Nedir ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Taocu Sevişme Sanatı Nedir ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Taocu Sevişme Sanatı Nedir ? 

Tao Felsefesi nedir?
Dünya üzerinde var olan en eski yaama biçimlerinden biri olan Tao felsefesi, “taoculuk” olarak da adlandırılmaktadır. Tao felsefesine inanan kişiler, geçmiş zamanlardan yakın çağa kadar bilgin olarak adlandırılmışlar ve hayatlarını modern çağın insanlara sunduğu her türlü yenilik ve teknolojiden uzak bir şekilde, tamamen doğal ve sağlığa yönelik olarak yaşamayı tercih etmişlerdir.


Taoculuk denilen yaşam biçiminde; besinsel sağlıktan vücut sağlığına, faydalı egzersiz biçiminden sağlıklı cinsel yaşam unsurlarına kadar pek çok alanda oldukça kapsamlı bir bilgiler ve davranış sistemi geliştirilmiştir. Taoculuk inanışının dünya tarihinde Eski Mısır uygarlıklarının ve Yunan uygarlıklarının geliştirdikleri gelenek ve yaşayış sisteminden dahi daha eski olduğu söylenmektedir.

taocu-anlayisa-gore-seks

Günümüzde Taoculuk anlayışı
Tao inanışının izinden giden ve kendi hayat şartlarını en iyi seviyeye çekmek için yapması gereken şeyleri eksiksiz yapan ve tüm kurallara eksiksiz uyan kişilere Taocu denildiği görülmektedir. Taocular hem bilişsel olarak toplum genelinden kendini daha donanımlı yetiştirdiğinden daha bilgili bilge bir yaşam geçirebilmekte hem de beden sağlığı olarak daha sağlıklı bir yaşam sürdüklerinden ömürlerini daha uzun yaşayabilme imkanı edinebilmişlerdir.

Günümüzde Taoculuk unsurları içerisinde kuşkusuz ki en çok araştırılan alan cinsellik unsurlarıdır. Taoculuk anlayışı içerisinde daha doyurucu ve zevk unsurlarının daha yüksek seviyede yaşanabileceği bir cinsellik uygulaması için uğraşılmaktadır.

Taocu sevişme sanatı içerisinde hem kadın bireylerin hem de erkek bireylerin cinsel birleşme içerisinde uyguladıkları bir takım kurallar, kendilerini normal şartlarda yaşanan orgazm boyutundan daha üstün bir doyuma ulaşmalarını sağlamaktadır. Taoculuk içerisinde “boşalmak” ve “orgazm hali” birbirinden ayrılan iki farklı unsur olarak ele alınmaktadır.

Taocu sevişme sanatı nasıl uygulanmaktadır?
Taocu sevişme yöntemleri uzunca haliyle yazarlar tarafından bir kaç kez kaleme alınmış ve hem felsefenin kökeni hem de bu felsefenin kökünün çiftlerin cinsel hayatında nasıl bir yardım ve aydınlanma sağlayacağı anlatılmıştır.

tao-seksi-kurallari

Yani bu felsefeyle daha detaylı olarak ilgilenmek isteyen çiftler için Tao sevişme sanatı kitabını alıp incelemek mümkün hale gelmiştir. Bunun dışında Taocu sevişme yöntemleri resimli olarak da gösterildiğinden çiftlerin bu doyum sürecine ulaşmak için tam olarak nasıl uygulamalar yapmaları gerektiğini yazılanlardan okumanın yanında görsel olarak da anlayabilmeleri imkanı kendilerine sunulmaktadır.

Bunun dışında kitaptan ayrıntılı olarak öğrenmek yerine Taoculuğun cinsellik üzerinde etkili olduğu 3 ayrı ana noktadan bahsetmek mümkündür. Bu noktalardan kısaca şu şekilde bahsedilebilir;

İlk olarak erkeklerin yumurtalıklarıyla makat bölgesi arasındaki bölgeye baskı uygulamak, erkeğin yüksek seviyede bir doyum yaşamasına yardımcı olmaktadır. Bahsedilen baskı orta parmak ve işaret parmağının aynı anda bir kaç saniye boyunca bölgeye bastırılmasıyla yapılmalıdır. Bu sayede hem erkek istediği doyuma kolayca ulaşabilmekte hem de kadınlar partnerleriyle daha uzun süreçte sevişebilme imkanı bulabilmektedir.

Bu felsefenin içerisinde erkeklerin en sık şikayetçi olduğu erken boşalma sorununa karşı bir çözüm geliştirilebilmektedir. Bu çözüm için yapılması gereken şeyin erkeğin erken boşalacağını anladığı an direkt olarak erkeklik organını kadının vajinasından çıkartarak 30 saniye kadar bekleyerek derin bir şekilde nefes almak olduğu söylenir.

Son olarak da Taocu sevişme yöntemlerinin içerisinde en önemli üçüncü unsurun çiftlerin cinsel birleşme süreçlerinde sürekli olarak birbirlerine dokunmaları gerekliliği durumunun üzerinde durulmaktadır. Sadece bedensel olarak kadınlık organı ve erkeklik organının birleşmesiyle doğru bir cinsellik yaşanamayacağı, sevişme süreçlerinin daha uzun tutulabilmesi için mutlaka çiftlerin birbirlerinin bedenlerinin pek çok değişik noktasına dokunarak nereden zevk aldıklarını öğrenmeye çalışmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder