Kadınlar evlilikten neler beklerler kadınlar ne ister - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Kadınlar evlilikten neler beklerler kadınlar ne ister

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kadınlar evlilikten neler beklerler kadınlar ne ister

Bir çok kadının genelde evlilikten korktuğu bir gerçektir. Evlilikten değil de eşlerinden ve bu hayat tarzının kendi gelecek hayaller ile uyuşup uyuşmadığı konusunda kaygılar taşırlar. Şimdi bir gerçeği vurgulayalım ki ” Hiçbir erkek kadının istediği gibi bir eş olamaz.” Bu konu aslında kadının olduğu kadar erkeğinde evlilikten beklentilerinin olması ile alakalıdır.


Kadın evde kendisine bir nevi yardımcı olacak, gerektiğinde kendi üstüne düşen sorumlulukları güvenle eşine devredecek, çamaşırları yıkayacak, ütü yapacak, bulaşık yıkayacak, evi temizleyecek, çocuklarla ilgilenecek kısacası hayatı sonuna kadar kendileri ile paylaşan bir erkek ister.Bu bir kuraldır ve her kadın mutlaka ucundan kıyısından ya da tamamen aynı şeyleri ister. Peki erkek ne ister yada bekler. 

Ev işlerini tamamen kadına yıkmak ister. İşte bu noktada mutlu bir yuva nasıl olur derseniz cevabı basit. Her iki tarafında isteklerinin % 30’ u gerçekleşir ve geri kalanlar sineye çekilir. Evlilikte istek olmamalı aslında her iki tarafta içinden gelenleri yaparak yuvaya katkıda bulunsa, yapılan şeyler severek yapıldığı için ileride önünüze temcit pilavı gibi gelmez. Başınıza kakılmaz hiçbir şey. Kadın evlilikte incelik ister. Kibar, saygılı, nazik bir eş için canlarını feda edebilirler. Bir evde kadın gerçekten düzenin sağlayıcısıdır. Her başarılı erkeğin arkasındaki kadın, dağıtan erkeği toplayan kadındır. Erkek sadece ortalığı değil kafasını da dağıtır. İş hayatında stres yaşayan erkekler özellikle incelik pratik çözüm konusunda eve pek bir katkıda bulunamazlar. İşte bu eksikliği gidermek kadınlara düşmekte. Ya eşini ayıkması için uyarır yada gerek kalmadan kendisi çözüm bulup uygular. Bu çözüm bulup uygulama kısmı erkeklerin en hoşuna giden şeydir. Başta söylediğimiz sorumlulukların devredilmesi erkeklere büyük haz verir. Şöyle bir inanış vardır.

Erkek ev işlerinin kadının sorumluluğu olarak gördüğü şeylerdir ve bunlar yapıldığı zaman mutlu olup karısını daha çok sever ve bağlanır. 

Kadın ise bu işlerin birlikte yapılması gerektiğini düşünür ve hangi ev işini yaparsa yapsın eşinin o işte kendisine yardım etmesini ister. Bu kadının, her kocasının yardım etmediği bir ev işi yaptığında kocasından uzaklaşmasına olumsuz düşünmeye başlamasına sebep olur. Görüldüğü üzere bir evin mutluluğu huzuru kadına ve tamamen kadına bağlıdır. Kadın bu huzur ve mutluluk ortamını tek başına kurmak durumunda değildir tabii ki fakat. erkekler bu konularda çok ince düşünceye sahip değillerdir ve yine eşlerinden beklerler bir takım şeyleri. Eğer evinizde huzur istiyor ve bir kadın olarak mutlu bir ev yaşantısı istiyorsanız, eşinize yapabileceğini ve yapmaktan zevk aldığını bildiğiniz şeyleri yaptırmak, geri kalan şeyleri ise kendi sorumluluğunuz olarak değerlendirip yaparken mutsuz olmamak gibi bir yolu seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder