İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları

Bu yazımızda İstanbul’daki en beğenilen kahvaltılık mekanları okuyucularımız için derledik.


İşte İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları
1) Kev Cafe

İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları
İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları

Zengin görünümlü kahvaltısı ile hem gözünü hem de karnınızı doyuracak olan bu mekanın sunumları da oldukça iyi görünümlü, mekanın kendisi de gayet göze hitap ediyor. Moda’da bulunan bu mekanda iki kişi için ortalama kahvaltı ücreti 55 TL. Her gün saat 09.00’dan itibaren kahvaltı edebilirsiniz.

Adres: Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sokak, No 36/A, Kadıköy, İstanbul

İstanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları 1

2) Pişi Breakfast & Burger

İki kişi ortalama 50 TL gibi bir miktar ile oldukça doyurucu bir kahvaltı yapabileceğiniz bu mekan Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağında bulunuyor. Mekan, bulunduğu sokaktaki kahvaltıcılar gibi samimi ve ufak bir mekan ve oldukça uygun fiyatlı. Hafta içi 08.00-18.00, hafta sonu ise 09.00-18.00 saatleri arasında açık bulabilirsiniz.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Çelebioğlu Sokak, No 14/16-B, Beşiktaş, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları

3) Van Kahvaltı Evi

Otantik ve her şeyin bolca sunulduğu geleneksel Türk kahvaltısının örneğini sunan Van Kahvaltı Evi, bulunduğu bölgenin en beğenilen mekanlarından biri. Özellikle hafta sonları önünde kuyruk olan bu mekanda iki kişi için ortalama kahvaltı ücreti 50 TL civarında, saat 08.00-18.00 arasında hizmet vermekte.

Adres: Kılıçali Paşa Mahallesi, Defterdar Yokuşu, No 52, Beyoğlu, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları2

4) Namlı Gurme

Çeşit ve lezzet açısından oldukça beğenilen Namlı Gurme’de hafta sonları sıra bekleyebilirsiniz bile. İki kişi için ortalama kahvaltı fiyatı 80 TL, her gün saat 07.00’den itibaren burada kahvaltı edebilirsiniz.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Rıhtım Caddesi, No 1/1, Katlı Otopark Altı, Beyoğlu, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltıcılar 3

5) Lokma

Boğazın ayaklarınız altında olduğu bu mekanda kahvaltınızı yaparken manzaraya da doyacaksınız. Sabah 6 ile gece 24 arasında açık olduğunu da belirtmekte fayda var. Her gün sabah 06.00’dan itibaren kahvaltı edebilirsiniz.

Adres: Rumelihisarı Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi, No 12, Sarıyer, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları-4

6) Kulindağ

Riva yönünde ilerlendiğinde göreceğiniz Mahmut Şevket Paşa Köyü, bir yamaçta bulunan dağ evidir. Bu mekanın en beğenilen özelliklerinden biri mekanda hamur işi çeşitlerinin yapılıyor olması denebilir. Genel olarak kişi başı 40 TL civarında bir miktara hafta içileri serpme, hafta sonu ise açık büfe kahvaltı edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kapalı ve diğer günler ise 09.30 ile 24 arasında hizmet vermekte.

Adres: Mahmut Şevket Paşa Köyü, Ayvalıdere Yolu, No 6, Beykoz, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları5

7) Messt Cafe

Nakkaştepe civarlarında boğaz manzaralı Messt Cafe, yemyeşil çevresi ile ve açık büfe kahvaltısıyla size huzurlu bir hafta sonu kahvaltısı sunabilir. Bu keyifli kahvaltının ücreti kişi başı 45 TL ve pazar günleri 9’da açılmasına rağmen diğer tüm günler 08.00’dan 24.00’a kadar hizmet vermekte.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi, Rasimağa Sokak, No 19, Üsküdar, İstanbul

istanbuldaki en iyi mekanları6

8) Hidiv Korusu

Beykoz sahil yolu üzerinde, Çubuklu korusunun içerisinde bulunan ve İstanbul’da kahvaltı yapılacak doğal yerlerden biri olarak tavsiye edebileceğiniz Hidiv Kasrı, İstanbul’un önemli tarihi yapılarından biri. Bu kasrın fiziki yapısı, etrafın güzelliği ve sakinliği ile serpme kahvaltı yapmak hafta sonları kişi başı 40 TL civarında. Sabah 09.00’dan itibaren kahvaltı edilebilir.

 Adres: Çubuklu Mahallesi, Çubuklu Korusu, No 32, Beykoz, İstanbul
istanbuldaki en iyi kahvaltı mekanları-7
9) Karamandere Saklı Göl Tesisleri 

İstanbul’da doğa ile iç içe kahvaltı mekanlar deyince akla gelen isimlerden biri de Saklıgöl. Göl kıyısında yapacağınız kahvaltı ile sizi şehrin karmaşasından tamamen uzaklaştıracak bir mekan burası. Her sabah 09.00’dan itibaren açık.

Adres: Karamandere Köyü, Şile Merkez, İstanbul

istanbuldaki en iyi kahvaltı nedir-8

10) Polina

İstanbul’da doğa ile iç içe edilecek yerlerden biri de Polonezköy’deki Polina. Oldukça beğenilen reçeller, hamur işleri ve doğal sebzeler ile herkesin bu bölgede kahvaltı yapacakların dikkate alması gereken bir mekan. Yalnızca cuma, cumartesi, pazar günleri sabah 09.00’dan itibaren gelip kahvaltı yapabilirsiniz.

Adres: Polonez Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No 26, Beykoz, Istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder