Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şey! - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şey!

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şey!

Evlilik, hayatınız boyunca alacağınız en önemli kararlardan biridir. Her şeyden önce enine boyuna mantığınızla düşünmeniz size çok şey kazandıracaktır. Doğru karar vermeniz için “Yüksek Topuklar” ekibi olarak evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şeyi araştırdık. Bu konuları eşiniz olacak insanla oturup konuşmalı ve daha sonra yolunuza devam etmelisiniz.


Sadece çocuk sahibi olmak için evleniyorsanız, ya da eşinizin böyle bir talebi varsa, bu kırıcı bir anlaşma olacaktır. Asla sadece çocuk sahibi olmak için evlenmeyin. Aynı şekilde eğer eşinizin çocuklara hiç ilgisi yoksa bunu anlamak için evlenmeyi beklemeyin. Çocuk konusunu onunla mutlaka konuşun.

Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şey!
Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken 6 şey!

Yemek yapmayı bilmiyorsanız bunun için evlenmeden önce kurslara yazılabilirsiniz. Bekarken ve flört döneminde hazır yemekler yemiş olabilirsiniz. Fakat tüm bir ömrü donmuş yemeklerle geçireceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.

İlişkinizde tuhaf şeyler varsa bunu evlenmeden önce mutlaka konuşun. Eşiniz telefonda çok mu vakit geçiriyor ya da sizin düşüncelerinize saygı göstermiyor mu? Bu konuları onunla konuşmadan ve rahatsız olduğunuz şeyleri söylemeden asla evlenmeyin.

Mali konuları konuşmadan asla evlenmeyin. Ortaklaşa açacağınız hesaba ayda ne kadar yatıracaksınız? Eşiniz maaşının ne kadarını ev harcamaları için kullanacak? Bu konuların hepsini konuşun ve ona göre evlilik kararı alın.

Evliliğin en önemli kurallarından biri de cinsel yönden uyumlu olmaktır. Yatak odanızı ateşlemek için Yüksek Topuklar’ın cinsellik bölümünden ilham alabilir ve onunla ömür boyu mutlu olabilirsiniz.

Oturacağınız evi kiralayacak mısınız yoksa satın mı alacaksınız evlenmeden önce mutlaka karar verin. Ayrıca evinizin nerede olacağını, kaç oda olacağını kararlaştırmadan eşya almayın. Unutmayın eviniz sizin yaşam alanınız ev konusuna önem vermeniz şart!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder