Erkekler Nasıl Etkilenir ? Erkekleri Etkilemenin Yolları Nelerdir ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 09, 2018

Erkekler Nasıl Etkilenir ? Erkekleri Etkilemenin Yolları Nelerdir ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Erkekler Nasıl Etkilenir ? Erkekleri Etkilemenin Yolları Nelerdir ?

Erkekler nasıl etkilenir, erkekleri etkilemenin yolları…
Bazı küçük ipuçlarıyla istediğiniz erkeği etkilemek artık daha kolay.
Erkekler birlikte olacakları kadının nasıl özelliklere sahip olmasını ister? Onlar için güzellik mi yoksa zeka mı önemlidir?


Hoşlandığınız erkeği etkilemek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız varsa, size verdiğimiz önerilere bir göz atın!

Kişilikli, karakter sahibi bir kadın… Kimin itirazı olabilir ki? Espri anlayışlarını kaybetmeden, kişiliklerini koruyabilen kadınlar erkekleri her zaman cezbeder.

Erkekler gülmekten çok hoşlanır. Hele onları güldüren espriyi bir kadın yapıyorsa, erkekler o kadına asla hayır diyemez. Ayrıca kendilerinin yaptığı esprilere gülen sevgililer de erkekler için idealdir.

Her ne kadar erkeklerin çoğu, kendileri için söz konusu olduğunda hijyen kurallarına pek uymasalar da, kadınların temiz olmalarını isterler. Hoşlandığınız erkeğin yanındayken, giysilerininiz, tırnaklarınızın, saçlarınızın temiz olmasına ve eğer onu evinize davet ediyorsanız yaşadığınız yerin temizliğine büyük bir özen göstermelisiniz.

Hiç bir konuda takıntılı olmamaya özen gösterin. Ya da beğendiğiniz erkeğin yanında bazı konularda takıntılı olduğunuzu belli etmeyin. Yeterince zayıf olduğu halde sürekli kilolarından şikayet eden, sürekli saçlarını düzeltme endişesi taşıyan bir kadın erkeklere çok itici gelir.



Erkeklerin, kadınların yalnızca vücut ölçüleriyle ve yüz güzellikleriyle ilgilendikleri doğru değildir. Birlikte olacakları kadınların zekaları da erkekler için önemlidir. Erkeklerin çoğu, politika, ekonomi ya da bilim gibi konularda tartışabilecekleri, fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir sevgili hayali kurar.

Şimdiki erkekler spor yapan, kendine daha iyi bakan kadınları daha çok tercih ediyor. Eğer spor yapmıyorsanız en azından hoşlandığınız erkeğin tuttuğu takım hakkında biraz bilgi edinmenizde fayda var.

Erkekleri etkilemek için abartılı kahkalardan, yapmacık gülümsemelerden uzak durmanız gerekiyor. Bunun yerine tamamiyle doğa, içten, sıcacık bir gülüş hoşlandığınız erkeğin dikkatini çekmek için yeterli olacaktır.

Dişilik, kibarlık, sevecen olmak, çekicilik, bakımlı olmak ve kendi güzelliğiyle başaçıkabilecek olmak erkeklerin kadınlarda aradığı olmazsa olmaz özelliklerdendir. Yani bir erkeği etkilemek istiyorsanız, ona mahalle arkadanışızmış gibi davranmak yerine kadınlara özgü tavırlarla yaklaşın.



Bazı konularda fazla sorun çıkarmadan onunla uyum içerisinde davranan kadınlar, erkekleri elde etmekte daha başarılı olur. Örneğin tuttuğu takımın bazı önemli maçlarını yakınmadan, eğlendiğinizi ona gisterek birlikte izlemeyi ya da yaptığı diğer aktivelerde ona uyumlu bir şekilde eşlik etmeyi deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder