Bermuda Şeytan Üçgeni - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 04, 2018

Bermuda Şeytan Üçgeni

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Bermuda Şeytan Üçgeni 

Bermuda Şeytan Üçgeninin sırrı nedir? Bermuda Şeytan üçgeni teorileri ve bölge ile ilgili kısaca bilgi veren sayfamız.

Bermuda Şeytan ÜçgeniBermuda Şeytan Üçgeni dünyanın bilinen en büyük muammalarından birisi olarak hala günümüzde popüler bir şekilde tartışılan ve üzerindeki gizem sebebi ile insanların çok fazla ilgisini çeken bir alandır.

Bermuda Şeytan Üçgeni
Bermuda Şeytan Üçgeni 

Bermuda Şeytan Üçgeninin ünlü olma sebebi bu bölgede yaşanan sayıca fazla olduğu iddia edilen gemi ve uçak kazalarıdır. Sayının hem fazla olması hem de bu kazalar sonrası kazaya uğrayan gemi ve uçaklara bir daha hiç bir şekilde ulaşılamaması bu gizemi tüm dünyanın bildiği bir muammaya çevirmiştir.

Bu esrarengiz kazalar sonrası bu bölge bir fenomen haline gelmiş ve yüzlerce teoriye sahne olmuştur. Bir kısım bilim insanları bu bölgenin bir özelliğinin olmadığı konusunda fikir beyan ederken bir kısım bilim insanları ise bilimsel olarak farklı analizler sonucu teoriler üretmektedir. Ancak ne olursa olsun bilim dünyasını bir araya getiren bir çalışma ya da teori hala bulunmamaktadır.

En popüler açıklama ise bu bölgede normalin üzerinde oluşan elektromagnetik alanın gemilerin pusulalarını bozduğu (pusulası bozulan gemi neden batar?) ve uçaklarında motorlarının çalışmasını engellediğidir. Bunun yanı sıra bu bölgede deniz tabanında oluşan doğalgazın deniz suyunu etkilediği ve gemilerin bu sebeple battığı ve aynı zamanda bu doğalgazın (evet bildiğiniz evde kullanılan doğalgazdan bahsediliyor) uçak motorlarının yanma tertibatını etkileyip patlama ve bunun sonucunda da uçakların düşme olayının gerçekleştiğine dair önemli teoriler bulunmakta.

Bunun yanı sıra deli saçması diye tabir edilebilecek bazı teorilerde bulunmaktadır. Deli saçması olmasına rağmen bu teorilere inanan insan sayısı maalesef azımzanmıyacak kadar çoktur. Bu teorilerin en meşhuru tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi Kayıp Atlantis şehrinin bu bölgede olduğu ve Atlantis’ten kaynaklanan doğanın dengesini bozan radyason, elektromagnetizma gibi olayların bu bölgeyi gemi ve uçak kazalarına açık bir hale getirdiğidir. Daha da ileri giden bazı kişiler Amerika kıtasına getirilen kölelerin bir kısmının yolda öldüğü ve bu bölgede gemiden atıldığını ve bu sebeple bu ölen Afrikalı kölelerin ruhlarının intikam aldığını söylemektedirler. Bunun yanı sıra uzaylılar ve Bermuda Şeytan Üçgeni bölgesinde deni yatağında bir gizemli piramitten bahsedenlerde vardır.

Resmi rakamların ne dediğini açıkçası bu yazıyı yazan benim gibi kişiler bilmiyor. Gerçekten bu bölgedeki kaza oranı diğer bölgelere göre çok mu yüksek? Bu bölgeden her geçen gemi ya da uçak kaza geçirmediğine göre böyle bir olasılık da mevcut ancak şu bir gerçek ki insanlığın gizem merakı devam ettiği müddetçe bu bölgedeki kazalara bilimsel bir açıklama getirilse dahi kimse bu açıklamaları kabul etmeyecek gibi gözüküyor.

Aşağıda Bermuda Şeytan Üçgeni ile ilgili harita ve görseller yer almaktadır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder