Sizin İçin Mükemmel olan Partneri Kendinize Çekmenin 5 Yolu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Sizin İçin Mükemmel olan Partneri Kendinize Çekmenin 5 Yolu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Sizin İçin Mükemmel olan Partneri Kendinize Çekmenin 5 Yolu

Bir sevgilimiz yokken ama olmasını isterken, doğru kişiyle karşılaşıp, karşılaşamayacağımızı düşünmemiz gayet normal. Aslında mutlu bir ilişkiye sahip olmak başka bir hayalinizi gerçekleştirmeye (finansal bir hedef veya başarılı bir iş gibi) giden yoldan çok farklı değil.


Benim ve diğer insanların kullandığı birkaç teknik sayesinde sizin için mükemmel olan partneri kendinize çekebilirsiniz.

Sizin İçin Mükemmel olan Partneri Kendinize Çekmenin 5 Yolu
Sizin İçin Mükemmel olan Partneri Kendinize Çekmenin 5 Yolu

1. Kendinizi Başkalarının Nasıl Görmesini İstiyorsanız, Öyle Görünün
Tipik olarak, kendimiz hakkında nasıl hislere sahip olduğumuz ve kendimizi dünyaya nasıl gösterdiğimiz 3 şeyle şekilleniyor: “biz kendimizi nasıl görüyoruz?”, “başkalarının bizi nasıl gördüğünü düşünüyoruz?”, “başkaları bizi gerçekte nasıl görüyor?”. Bu noktada önemli olan ise sizin gerçekte kim olduğunuz ve kendinizi dış dünyaya nasıl gösterdiğiniz. Kendiniz hakkındaki düşüncelerinizi başkalarının etkilemesine izin vermeyin. Eğer kendinizi sevmezseniz ve yeterince takdir etmezseniz, hele bir de başkalarının fikirleri sizin için daha önemliyse, dış etkenler, eleştiriler, yargılar sizi kolayca yaralayıp, özgüveninizi azaltacaktır. Düşük bir özgüven ise sizi çekici kılmaktan çok uzak tutmaya sebep olacaktır.

2. Kendi Reklamlarınızı Yazın
Medya bizi sözde mükemmel imajlarla bombardımana tutuyor. Photoshopla yapılmış gibi kaslı veya pürüzsüz vücutlar, TV şovlarındaki uçarı hareketler, bizi daha zayıf, daha seksi, daha mutlu yapacak sonsuz ürün ve reklamlar. Medyadan gelen bu mesajları dinlediğimiz zaman, kendi fikrimiz gidiyor ve yerine medyanın telkini olan, onun şekillendirdiği bir fikir geliyor. Eğer kendiniz hakkında iyi hislere sahip olursanız, güveninizi dışarıya yayacak ve çekici olacaksınız. Mükemmel vücutların boy gösterdiği aptal bir şov programıyla az önce birkaç saatinizi harcadıysanız, enerjiniz azalacak ve potansiyel bir partner için hiç de çekici olmayacaksınız.

3. Yalnızlıkla Savaşmayı Bırakın
Yalnızlık hissini savuşturmaya çalışırken çok zamanımızı ve enerjimizi harcayabiliyoruz. Sonra ise bu hâle saplanıp, kalmış olmanın verdiği düş kırıklığı zihnimizde bir yapı oluşturuyor. Eski bir plak aynı şarkıları çalıp duruyor. Nörobilimciler araştırmalarında “düşüncelerin” gerçekte ruhsal durumunuzu ve enerjinizi belirlediğini saptadılar. Negatif düşünceler enerjinizi alıp götürmeye devam edecek. O yüzden yalnızlığın kendisine karşı olmayın, bundan sonra yaşayacağınız tatmin edici bir ilişki için yalnız olun. Şu anki durumunuzu kabullenin. Önünüzde başlamak için kısa bir zaman var.. Sadece yapın…

 4. Sizi Mutlu Edecek Bir Görüntü Hayal Edin…
Dünyanın en başarılı insanları “evreka” (buldum) anlarını düşüncelerini serbest bırakıp, zihnin büyülü yollarında dolaşmaya borçlular. Kendi başınıza yürüyün, bir kafede çay için ya da her gün sessiz bir yerde sadece gözlerinizi kapatıp düşünün. Mükemmel eşi ve mükemmel anı hayal edin. Gün batarken onun elini tuttuğunuzu hayal edin mesela. Ne kadar detay olursa, o kadar iyi. O sahneyi her gün ziyaret etmeye çalışın. Bu bir fantezi değil, zihninizin bir zaman sonra gerçek olmasını sağlayacağı bir şey bu. Bilim adamları, bir şeyi gerçekten yaparken olduğu gibi, hayal ederken de beynin aynı bölgesinin aktif olduğunu keşfettiler. Partnerinizle beraber olduğunuz bu resmi hayal ederken, bir zaman sonra farkına varmadan, yavaş yavaş bu insana dönüşeceksiniz.

5. Niyet belirleyin, Hedef Değil
Niyet, hedef gibi bir yönelimdir ama başarı şartını taşımaz. Başka bir farkı ise niyetin sanki olmuş gibi ifade edilmesidir. Bu yüzden mükemmel sevgiliyi kendinize çekmek için niyetiniz şöyle olabilir: “Hem seveceğim hem de saygı duyacağım bir adamla (veya kadınla) eğlenceli ve tatmin edici zaman geçireceğim. Beraber dünyayı gezeceğiz” Niyetiniz kendiniz için istediğiniz bir şey olmalı, yoksa başka birinin enerjisini size doğru manipüle etmek değil. Bir niyet yaratırken enerjiniz kişisel ve pozitif olmalı..

30 yıllık mutlu bir evliliğim var, o yüzden başarılı bir ilişki hakkında birkaç şey biliyorum. Çok arzuladığınız bir şeye sahip olmak için, öncelikle belli bir zihinsel altyapıya sahip olmanız gerekiyor. Başarıya ulaşmak için mental olgunluğa erişmeniz şart. İkinci olarak ise izlediğiniz esnek olmayan yolları değiştirip, yaratıcılık ve cesaret isteyen yeni fikirler üstünde durmanız gerek. Üçüncü olarak ise düşüncelerinize ve hareketlerinize disiplinli bir şekilde odaklanmalı ve hayalinizi pozitif bir sonuca dönüştürmek için kararlı olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder