Erkeklerin Yaptığı 6 Öldürücü Flört Hatası - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Erkeklerin Yaptığı 6 Öldürücü Flört Hatası

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Erkeklerin Yaptığı 6 Öldürücü Flört Hatası

Doğrudan konuya girelim. Kadınlar müthiş. Kadınlarla flört etmek, kadınlarla zaman geçirmek, kadınlarla çevrili olmak müthiş.


Tabi arkadaş bölgesinin (friend zone) içinde kısılıp kalmadıysanız.

Erkeklerin Yaptığı 6 Öldürücü Flört Hatası
Erkeklerin Yaptığı 6 Öldürücü Flört Hatası

O zaman kadınların etrafında olmak işkenceye dönüşebilir. Siz bir hapishanenin içinde olursunuz, onlar ise dışarıda. Parmaklıkların arkasından onlara ulaşamazsınız.

Bu yerlerden ben de geçtim, oradan biliyorum. Ama kaçabildim. Şimdi de buradan firar etmenize yardım etmek niyetindeyim.

Bu firar aslında kolay. Çünkü kaçışın kilit noktası yapmanız gerekenler değil, yapmamanız gerekenler. Eğer bu 6 öldürücü flört hatasından kaçabilirseniz, o zaman yaşamaya değer bir hayatınız olacak.

Vebadan Kaçar Gibi Kaçın Bunlardan…

1. Çok İstekli Olmak
Bir kızı istiyorsunuz. Onunla dışarıda buluşmak istiyorsunuz. Ama eğer bu konuda çok istekli ve heyecanlı olup, fazla zorlarsanız, size olan ilgisini kaybedecektir. Odunun yanmak için ateşe ve oksijene ihtiyacı vardır. Eğer onu ateşle kaplarsanız, oksijen alamaz. Bunun sonucunda nefes almak için geri çekilecektir.

Sizden hoşlanması için ona biraz yer açın. İlginizi belli edin ama tam saha baskı yapmayın.

2. Çocuk Gibi Davranmak
Çocukken annemizin elini tutar ve onun yönlendirmesiyle her yere giderdik. Bize ne yapacağımızı ve nereye gideceğimizi söylerdi. Bir kadının bizi yönetmesine izin verirdik.

Bunu hoşlandığınız bir kadının yapmasına izin vermeyin. Sizi ne kadar bir restauranta ya da filme gitmeye yönlendirirse, ilgisi o kadar azalacaktır. Kız arkadaşınız gibi hissetmeyi bırakacak ve anneniz gibi hissetmeye başlayacaktır.

Kadınlar erkeklerin karar vermelerini, yönetimde olmalarını severler. Bir restaurantı seçemeyecekseniz, karanlık sokaklardan geçerken onu nasıl koruyacaksınız?

Bir çocuk gibi davranmayı bırakın, erkek gibi davranın..

3. Fazla Düşünmek
Kız gibisiniz. Aylarınızı ona teklif yapma planlarıyla harcıyorsunuz. Ama siz yapmadan önceki gün, rastgele biri kalkıyor ve onu dışarı davet ediyor. Şimdi onlar aylardır çıkıyorlar ve evlenme planları yapıyorlar. Siz de geceleri pişmanlıktan uyuyamıyorsunuz.

Flörtün %95’i harekete geçmekle ilgilidir.

Çıkma teklifi yapmak için binlerce senaryo üstünde düşünüp, hiç bir şey yapmayanların sayısı o kadar çok ki. Onu en iyi şekilde etkileyerek ilişkiye adım atmak isterler. Ya da ellerinde telefon en mükemmel mesajı yazmaya çalışırlar.

Harekete geçmemek hareketin başka bir formudur, yanlış bir formu.

4. Korkunun Sizi Tutmasına İzin Vermek
Fazla düşünmek gibi, korku da sizi hareketsiz bırakabilir. Bir ilişkinin her aşamasında, korku sizi öldürebilir. Ya bir kadına doğru yürüyüp, “merhaba” dediğinizde, sizi bıçaklarsa? Bunu hayal ettim ben. Ona bir şeyler söylüyorsunuz ve elini tutmak istiyorsunuz ama dehşete düşüyor ve çığlık atarak karanlığa doğru koşmaya başlıyor.

Ondan hoşlandığınızı söylemeye korkuyorsunuz. Özel bir davette ona eşlik etme teklifini yapamıyorsunuz.

Korkak bir erkek kadar sevimsiz bir erkek yoktur.

Eğer sadece harekete geçerseniz, eğer korkunuzu cebinize koyar ve onu görmezden gelirseniz, hayatınız dramatik bir şekilde değişecektir.

5. Aşırı Değer Vermek
Kimse kendisine tapılmasını istemez. Bir zamanlar bir arkadaşım vardı ve güçlü bir kadının onu etkileyebileceğini söylüyordu. Ben de onun böyle bir kızla arasını yaptım. Birkaç hafta onunla çıktı ama kız onu bıraktı. Çünkü arkadaşım kıza yakışmadığını düşünüyor, onun ne kadar mükemmel olduğunu söyleyip duruyordu.

Kadınlar yaltakçı istemezler. Bir partner ve bir lider isterler.

Eğer onun daha yüksek bir ligde olduğunu söyleyip durursanız, bir zaman sonra size inanacaktır.

Ve sizi terk edecektir.

6. Hayatınızı Kadınlar Etrafında Döndürmek
Bir haftadaki yedi geceyi kızlarla çıkmak için harcasanız ve sonunda bir kız arkadaş bulsanız ne olurdu? Bir anda, bütün planlarınız iptal. Hayatınız bomboş olurdu. Şimdi bütün planlarınız onun etrafında dönmek üzerine.

Yeni bir hobi bulun kendinize. Çabuk olun!

Kadınlar muhteşem bir hayatı olan erkek ister. Şu andan itibaren onu kurmaya başlayın. Çekiciliğiniz dışında hayatınızda bir şey yoksa, bütün ilişkiler kısa sürede bitecektir.

Niyetlerini Harekete Geçiren Bir Erkek Olun
Kim olduğunuzu ve ne istediğinizi biliyorsunuz. Ve şimdi yazgınızı çizeceğiniz yolda hangi hatalardan kaçınmanız gerektiğini biliyorsunuz. Eğer bu çizgide devam ederseniz, uzun ve tatmin edici ilişkileriniz olur.

Bu gizli tehlikelerden kaçının. Artık hayallerinizdeki kız arkadaşa sahip olabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder