Erkekler Ne İster? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Erkekler Ne İster?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Erkekler Ne İster?

Erkeklerin gerçekten ne istediğini anlamak zor değildir, özellikle kadınlarla kıyasladığımız zaman. Ama yine de erkekler hakkında bazı yanlış algılar var.


 Zoru Oynamaya Çalışmak Pek de İyi Bir Fikir Değil
İzin verin neden öyle olduğunu, açıklayım.

Erkekler Ne İster?
Erkekler Ne İster?

Sürekli zoru oynamaya çalışarak, erkeği kendinize aşık etmekten çok, onu kovalamacaya takıntılı hale getirirsiniz. Yakaladığında ise size olan ilgisi sönecektir. Eninde sonunda tamamlanacak bir kerelik zorluk sıkıcı olacaktır.

Ama bir de zorlu bir kadın olmak var. Zorlu bir kadın olmaktan kastım, karşınızdakine sürekli işkence yapmak değil. Erkeğin saygısını her zaman koruyacağı, süreklilik ifade eden bir karakter.

Peki, nasıl zorlu bir kadın olabilirsiniz?
Cevap: Erkeklerin gerçekten istediği şey kendi hayatı olan bir kadındır.

Erkeğin istediği şey kadının normal hayatına uymaktır, yani kadının normal hayatı içinde ona da yer ayırması. Kadının bütün her şeyinin bırakıp, erkeğine kamp kurması değil.

Bunu ne kadar vurgulasam az: Eğer erkekle beraber olmaya başladıktan sonra geri kalan hayatınızı (arkadaşlar, aile, hobiler) boşlar ve bunları onunla doldurmaya çalışırsanız, onun gözünde çekici olmaktan uzaklaşacaksınız.

Ama şunu da not alın. Tavsiye ettiğim şey kesinlikle “zoru oynamak”la aynı şey değil.

Neden “Zoru Oynamak” İşe Yaramaz
Zoru oynamak sadece bağımsızlık illüzyonudur, kovalamaca bittikten sonra sona erer. “Zoru Oynamak” özgür, ilginç ve kendinden emin bir kadın rolü oynamanızı öğretir, ama gerçekten öyle olmazsınız. İlişkiye başladıktan sonra erkek kendinize ait bir hayatınız olmadığını görünce, sıkılmaya başlar. Artık özgür, ilginç ve kendinden emin bir kadın değilsinizdir.

 Görünüş Yeterince Önemli Değildir
Kadınların erkeklerin gerçekten ne istediği hakkındaki yanılgılarından bir tanesi görünüştür. Daha önce söylediğim gibi erkek saygı ve sevgisinin en derin seviyesini özgür ve kendinden emin kadınlara saklar. Bu kadın o erkek olsa da olmasa da karakterini sürdürebilmelidir. Unutmayın, eğer erkek sadece görünüşe tutulmuşsa, bu onun için tek bir zorluktur.

Eğer sizi elde etmişse bu sadece fiziksel çekicilik temelinde kurulmuş olacaktır. Bu yüzden erkek kadını elde etme zorluğunu tamamlamış olacaktır. Sadece fiziksel olarak bağlandığı bir kadın ise daha az dikkate değer olacaktır.

Belki de bu yüzden birçok erkek genç kızlarla bir sefere mahsus şeyler yaşarken, daha olgun bir kadın ile daha derin şeyler yaşar, özellikle ondan daha yaşlıysa. Böyle bir kadınla daha anlamlı ve tutkulu bir ilişkiye sahip olur, çünkü bu kadının özgür ve zorlayıcı doğası çekiciliğin merkezindedir.

Unutmayın, kendine güven ve özgürlük seksidir ama erkeği memnun etme hastalığı, muhtaç olma ve başka birisi gibi davranma değildir. Gerçek kendine güven ve özgürlük sizi uzun süre çekici kılacaktır ama bunun içten gelmesi gerekir. Erkeğin istediği kişi olma gücü her zaman sizin elinizde.

Özetle
-Bir kere zoru oynamak pek de işe yaramaz, sizi elde ettiğinde çoğu şey sona erer.

-Onun size gerçekten bağlanmasını istiyorsanız, kendinize ait bir hayatınız olsun.

-Erkeğin derin duygularına sahip olmak için, onun saygısını kazanmalısınız. Sadece onu hayatınızın merkezine alırsanız, çekiciliğinizi kaybedeceksiniz.

-Kendinden emin ve özgür bir kadın olmak çekici olmanın ön şartlarından biridir ama bunun sürdürebilirliği uzun soluklu bir aşkın temel noktasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder