En Son Moda Saç Renkleri Nelerdir ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 08, 2018

En Son Moda Saç Renkleri Nelerdir ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

En Son Moda Saç Renkleri Nelerdir ?

2016’nın en moda saç renkleri ve saç modelleri nelerdir?
Özellikle kadınlar için her sene saç renkleri ve saç modelleri değişiklik gösterebilmektedir. Hatta öyle ki bazen aynı sene içerisinde moda olan birden fazla renk ve modeli deneyip yine değiştiren kadınlar, saçlarına sürekli bir müdahale halindedir. Son yıllarda erkeklerin dahi saç modeli dışında farklı saç renkleri de denediği saç trendleri konusu, çok geniş ve hem ten rengine hem de surat şekline göre değişebilen bir yapıdadır. Bunun dışında eski dönemlerde moda olan renkler ya da saç kesimleri, seneler sonra tekrardan moda olabilir.


Örneğin; geçmiş dönemlerde moda olan kısa kesim ve platin renkli saçlar bu sene tekrardan moda olmuş ve oldukça rağbet görmüştür. Yani saç modasında işler her zaman yeniliğe açık olabileceği gibi her daim geriye dönüşlerin ihtimali de bulunmaktadır. Bunun yanında modanın sürekli kendini temelde aynı kalarak tekrarladığını da göz önünde bulundurursak, en fazla ileri gidilebilecek boyutun saç kesimlerini çeşitlendirip saçlarda birden fazla rengi denemek olduğunu unutmamak gerekir.

En Son Moda Saç Renkleri Nelerdir ?
En Son Moda Saç Renkleri Nelerdir ?

2016 senesine baktığımızda trend ve moda olarak sayabileceğimiz saç renkleri bal köpüğü saç rengi, karamel ve çikolata saç rengi, mavi-siyah ya da bakır-kızıl saç rengi ve hepsinden daha öne geçen pastel tonlarında saç renkleridir. 2016 yazının en çok kullanılan saç trendi saçlara renkli bir dokunuş yapmaktır. İster genç ister orta yaşlı çoğu kadının denediği saç stilinde bazen saçların arka kısmına, bazen ön kısmına, bazen yanlardan az miktarda bir tutama pembe, yeşil, mor, turuncu gibi renkler sürülmektedir.

Daha iddialı bir saç yapısı isteyen kadınlar bütün saçlarını da bu tip renklere boyatabilmektedir. Özellikle moda olan renk ise bu sene gridir. 2016 yılının saç modasında genç yaştaki kadınlar bile açık gri saçlarıyla farklı bir tarz yakalayabilmektedirler. Bu yıl saçların genel olarak hangi kesim modelleriyle ve ağırlıklı olarak hangi renklerde kullanılabileceğini de şu şekilde özetleyebiliriz;

Bal köpüğü renginde saçlar : Yıllardır moda olsa da olmasa da kadınların sıklıkla tercih ettiği bal köpüğü saç rengi, 2016’da da çok revaçta olan renklerden biri olmuştur. Üstelik bu renk yine her yaştan ve her saç kesiminden kadının rahatlıkla tercih edebileceği bir saç rengi tonudur.

Bal rengi saç rengi saçın her yerine uygulanabileceği gibi bu rengin üstüne daha koyu tonlarda ya da daha açık tonlarda sarı renk uygulamaları da yapılabilip farklı havalar yakalayabilmek mümkündür. Saçını bal rengi yapmak isteyen kadınlar için saç uzmanlarının tavsiyelerinin ilki, rengin ışıltılı bir ton olmasından dolayı kısa saçlı kadınlara ve saçını genelde dalgalı şekilde kullanan kadınlara daha çok yakışacağı için uygulanması en doğru tercih olacağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder