Çekici, cazibeli, feminen görünmenin püf noktaları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Çekici, cazibeli, feminen görünmenin püf noktaları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Çekici, cazibeli, feminen görünmenin püf noktaları

cazibeli olmak cazibeli kadın nasıl olur feminen kadın kadınlar feminen ne demek Her kadının kendine göre farklı bir cazibesi vardır. Ancak bazı kadınlar yürüdüğü anda bütün gözler onlara döner. Siz de o kadınlar olmak ister misiniz? 


1- Yüksek topuklarla seksi görünün Yüksek topuklar, tıpkı bir güzellik operasyonu (bacaklarınızı zayıf ve uzun gösterir) ve terapi (sizi çekici ve arzulanır kılar) gibidir. Yüksek topuklu ayakkabılarınızla, markette alışveriş yaparken bile karşı konulmaz bir cazibeye sahip olabilirsiniz. 

Çekici, cazibeli, feminen görünmenin püf noktaları
Çekici, cazibeli, feminen görünmenin püf noktaları

Kendinizi alıştırın: Büyük bir organizasyona davetliyseniz, en iyisi ayakkabılarınızı iki hafta öncesinden giymeye başlayın. Örneğin; evde temizlik yaparken veya etrafı toplarken ayakkabıları giyin, böylece kendinizi alıştırmış olursunuz. 
En ve yükseklik: Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayanlar, kendilerini geniş ve küt topuklarla daha rahat hissederler. Topuklu ayakkabı giymeye alışık olanlar ise ince stiletto'ları tercih edebilirler. Yapılan araştırmalar; 3 cm uzunluğundaki topukların, 9 cm uzunluğunda olanlardan daha rahat olmadıklarını gösteriyor. Hatta kısa topukların daha çok ayak ve sırt ağrısına yol açtıkları da söyleniyor. 
Kalça hareketi: Tıpkı ipte yürüyormuş gibi kısa adımlar atmaya çalışın ve bu esnada kalçalarınızı hafifçe sallayın. Hollywood kadınlarının ayakkabılarının topuklarını hafifçe törpülettiklerini biliyor muydunuz? Neden mi? Çünkü bu sayede daha rahat kalça sallayabiliyorlar! 
Doğru yürüyün: Topuklu ayakkabılarda küçük adımlar atmak çok önemli. Aynı şekilde stiletto'ları çorapsız giymek de. Yüksek topuklarda çıplak ayak dolaşmak çok daha kolay. Çünkü bu sayede ayaklar ayakkabıya tam olarak oturur. 

Stiletto düşmanları: Halılar (kayma ve takılma tehlikesi taşıyor), Arnavut kaldırımları, yürüyen merdivenler, havaalanları (yürüme mesafesi çok uzun). Ayrıca; topuk yüksekliği değişikliği yapmakta fayda var. Bugün 8 cm topuklu bir ayakkabı yarın babet giyerseniz, ayaklarınızın ağrımasını önleyebilirsiniz. Özel buluşmalar ve partiler için: Taksi veya kendi aracınızı kullanın. Bir yıldız gibi göründüğünüz gecede dolmuş, minibüs veya otobüs sizin için çok uygun olmayacaktır. 

2- Şikayet ederken bile asil görünün

İster restorandaki yemek çok tuzlu olsun, ister mağazadaki tezgahtar kadın saygısızca davransın; 20'li yaşlardan sonra kadınlar genelde olumsuz durumlar karşısında seslerini yükseltmeyi tercih eder. Uzmanlar ise şikayet etmenin bile bir stili olduğunu vurguluyor. 

Çekinmeyin: Size ters davranıldığında veya hatalı mal satın aldığınızda şikayet etmeye hakkınız olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Ne de olsa müşteri sizsiniz! 
Ne istediğinizi önceden düşünün: Özür dilenmesini mi, telafi edilmesini mi, yoksa paranızı mı istiyorsunuz? İlk etapta yavaş ve alçak sesle konuşmayı tercih edin. En başta bağırmaya başlarsanız, konuşmanın geri kalanında sesinizi yükseltme şansınız olmaz. En önemlisi, mümkün olduğunca sakin olmaya çalışın. 

Diva yöntemini kullanın: Sakinliğinizle çevredekilerin dikkatini mi çektiniz? Çok güzel! Çünkü bu durumda karşınızdaki kişi kendini daha çok baskı altında hissedecektir. 

3- Çıplakken kendinizi çekici hissedin
Siz de sevgilisinin karşısında çıplak kaldığında çekinenlerden misiniz? Cevabınız evetse, aşağıdaki öneriler işinize yarayabilir. 
İçiniz rahat etsin: **** esnasında hiçbir erkek, minik bir göbeğinizin veya selülitinizin olup olmadığıyla ilgilenmez. 

Dik durmaya çalışın: Dik duran ve yürüyenler, olduklarından daha zayıf görünür. Öneri: Eğer ayağınızda yüksek topuklu ayakkabı varsa, yatağa girdiğinizde hemen çıkarmayın. Bu sayede sadece bacaklarınızın uzun görünmesini sağlamazsınız, aynı zamanda sevgilinizi baştan da çıkarabilirsiniz. 
Kendinizi alıştırın: Çıplak olmaya alışmaya çalışın. Düzenli olarak en az beş dakika evde çıplak dolaşın. Vücudunuza ne kadar alışırsanız, o kadar beğenmeye başlarsınız. 
Her zaman işe yarar: Bronzlaştırıcı ürünler kullanın, seksi bir iç çamaşırı satın alın, küçük mumlar yakın veya en azından ilk **** esnasında sevgilinizin gözlerini bağlayın ve onu baştan çıkarın. 

4- Özür dilerken bile çekici olun 
Dakik olmak çok önemli. Yine de biz kadınlar çoğu zaman gecikiriz. Fakat bu durumda bile özür dilemenin bir çekiciliği var. 
0-20 dakika: Arkadaş grubunuzla sözleştiyseniz, özür dilemenize gerek yok. Sonuçta geldiniz, problem nerede? 
20-45 dakika: Sinirli bakışları bir iltifat ve özürle yumuşatın. Örneğin; "Hepinizi tekrar görmek ne güzel.", "Park yeri bulmak çok zordu" veya "Trafik tam bir kabustu" diyebilirsiniz. 
45-60 dakika: Detay anlatmayın ve biraz dramatik görünün. "Bugün başıma neler geldi bir bilseniz! Neyse ki buraya gelebildim. Eee ne kaçırdım?" cümlesiyle başlayan bir hikayeniz olsun. 

5- Düzenli olarak spor yapın
Çok yorgun olduğumuzda, işyerinde uzun saatler çalıştığımızda veya en yakın kız arkadaşımız sevgilisinden ayrıldığı için teselliye ihtiyacı olduğunda spor yapmamak için bahanelerimiz hazırdır. Fakat birkaç küçük öneriyle haftada üç gün soluğu spor salonunda almanız mümkün. 

a.Her yerde yoga kursuna, dans dersine vs. yazıldığınızı anlatın. Formda kalmak için spor salonunun yolunu tutacaksınızdır. 
b. Yeni bir eşofman satın alın. Sırf onu giymek için bile spor yapma fikri size cazip gelecektir. 
c. Kendinize gerçekçi bir hedef koyun (iki ay içinde ideal vücut ölçülerine kavuşmak gibi) ve kendinizi motive edin (bir beden küçük bir elbise alın). 
d.Yakışıklı bir erkeği hedefleyin (spor hocası veya barda duran yakışıklı olabilir). Spor salonunda flört edebileceğiniz biri olduğu sürece, oraya gitmemeniz mümkün olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder