Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 21, 2018

Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi

Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu zayıflamak ve göbek eritmek isteyen kişilere harika bir formül bildiriyor! “Yoğurt kürü” bu kür sayesinde istediğiniz, hayal ettiğiniz bir vücuda zorlanmadan, aç kalmadan kısa sürede kavuşabilirsiniz. Yoğurt pul biber kürü kullananların yoğurt kürü yapanların yorumları, hep olumlu yönde olmuş bu kür sayesinde kolayca kilo verdiklerini dile getirmişlerdir. Yoğurt kürü yalnızca yoğurt, limon suyu ve pul biber gibi gayet ekonomik gıdalardan oluştuğu için bütçenizi de hiç zorlamaz. Yoğurt pul biber hızlıca zayıflatır.Yoğurt içeriğindeki yararlı bakteriler sayesinde sağlık için de çok faydalı bir besindir.


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Göbek Eriten, Zayıflatan Yoğurt Kürü Tarifi

Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi
Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi

Malzemeler

Yarım adet limonun suyu
1 çay kaşığı pul biber
3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
Hazırlanışı; Yoğurt kürü için gerekli olan malzemeleri uygun büyüklükte bir kase içinde karıştırın. Malzemelerin hepsi karıştıktan sonra gerekli olduğunda tüketebilirsiniz. Yoğurt kürünü göbek eritmek için uyguyabilirsiniz. Bu kürü geceleri yatmadan 3 saat önce tüketebilirsiniz. Kürü tükettikten sonra daha iyi etki almak için kesinlikle başka bir gıda almayın. Yatana kadar küçük yudumlar ile 4-5 bardak sade su tüketebilirsiniz, ancak başka bir içecek de tüketmeyin. Bu kürü en az 2 hafta uygulamanız gerekir. Haftanın sadece 2 günü uygulanan yoğurt kürü ile kısa sürede formunuza kavuşabilirsiniz.

Yoğurt kürü içerisinde pul biber bulunması nedeniyle mide ve bağırsak problemi olanların, midesinde ekşime, yanma ağrı sorunu yaşayanların bu kürü yapması önerilmez. Bu kür basur gibi hastalığı olanlara da dokunabilir. Bunların dışında emziren annelere ve hamilelere de yoğurt kürü dahil hiç bir zayıflama kürünü önermiyoruz.

İbrahim Saraçoğlu Yoğurt Kürünün Faydaları Nelerdir?

Yoğurt kürü yağ yakıcı özelliği sayesinde göbek bölgesindeki yağlardan hızlıca kurtulmanızı sağlar, göbek eritmekte etkili rol oynar.
Yoğurt kürü detoks kürlerinden olduğundan vücuttaki toksinleri giderip kilo vermenizi kolaylaştırır.
Yoğurt kürü kişiyi uzun süre tok tutar, acıktırmaz. Böylece gereksiz yemek yiyip fazla kalori almanızı engeller.
Yoğurt kürünü uygularken günde 10-12 su bardağı su tüketmelisiniz. Çünkü yoğurt kürünü tükettiğinizde yağ yakıldığı zaman yağdaki toksinler kana karışır bunları idrar ile atmalısınız. Su içmek de yakılan yağların, biriken toksinlerin idrarla atılmasını sağlar. Su içmek ayrıca metabolizma hızınızı  %5-10 oranında artırıp metabolizmanın daha çabuk işlemesine yardımcı olur.

Yoğurt kürünü uygularken her gün en az 45 dakika veya 1 saat hızlı ve tempolu şekilde yürümelisiniz. Günlük kalori ihtiyacımız kadınlarda 1800-2000 erkeklerde ise 2000-2200’dür. Yürüyüş yapmak günde en az 200 veya 300 kalori yakmanızı ve yağ yakım sürecini hızlandırır. Yürüyüş yapan kişilerin daha fazla yağ yakıp daha fazla kilo verdikleri bilimsel olarak da ispatlanmıştı.

Yoğurt kürünü yaparken, bu kürü zayıflamak için yapıyorsanız gün içindeki beslenmenize de çok dikkat etmelisiniz. Gün içinde her şeyi tüketerek, kalorisi yüksek gıdalar yiyip, bu küre güvenip sadece yoğurt kürü ile zayıflamanız mümkün değildir. Yoğurt kürünü uygularken gün boyunca sağlıklı beslenmeli ve ara öğünlerden de vazgeçmemlisiniz.. Yoğurt kürü yapılırken yağda kızartma besinlerden, çok fazla ekmek tüketiminden, tatlı tüketiminden ve abur cubur tüketiminden uzak durmalısınız. Bu tür besinler kalorisi yüksek ve kilo aldıran besinlerdir.

Yoğurt Kürü İle Haftada Kaç Kilo Zayıflayabilirim? Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel Cevaplıyor

Şu bir gerçektir ki yoğurt kürü gibi kürler metabolizma üzerinde olumlu etkide bulunup hızlı kilo vermeye yardımcı olurlar. Fakat her zaman olduğu gibi verilen kilolar kişinin metabolizma hızı ve kilosu ile doğru orantılıdır.  Kiloca daha fazla olanlar bu kür ile daha çok kilo verirler. Örneğin 80-90 kilo civarı bir birey yoğurt kürü ile haftada 3 veya 4 kilo verebilir. Ancak daha zayıf olanlar mesela 60-70 kilo civarı olanlar yoğurt kürünü uygulayıp haftada 1 veya 2 kilo verebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder