Mutluluk İle İlgili Kompozisyon - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 10, 2018

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

Mutluluk nedir sizce? Bence mutluluk bazen bir öpücükte, bazen bir gülücükte, bazen bir çiçekte, bazense bir duvakta saklıdır. Mutluluğu görmek kolaydır.


Eğer birisine iyilik yaptıysan ve mutluluğu görmek istiyorsan, sadece gözlerine bak o ışıltıyı gör, daha sonra birden bire bir hazine sandığından inciler görünmeye başlar işte mükafat odur. İnsanları mutlu etmek ne kadar güzeldir. Sadece o ışıltıyı görmek için neler yapılmaz ki! 

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon
Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

Mutluluğu görebilmek için sadece bir şeker, bir kalem yeterken, bazense altın kolyeler, gümüş damıtmalı tabaklar versen de gülmezler, bu zevki vermezler. Halbuki gerçek mutluluk küçük şeylerde olandır. Çünkü mutluluk parayla satın alınamayacak kadar değerli bir duygudur. 

Mutlu olmak isteyenler veya mutlu olanlar daima bir şeylerden yoksundur. Mutlu olamayanlar, bardağın boş tarafından bakanlarsa mutluluğa muhtaçtır. 

Oysa ki bunu anlaması ve hayat anlayışı yapması çok kolaydır. Ama ne mutlu böyle yapabilene! mutluluk küçük şeylerde ve kalbin derinliklerinde saklıdır. Onu bulmaksa sevmekle kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder