Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 22, 2018

Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu

Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu
Sivilce her yaşta görülebilen bir cilt problemidir. Bu makalemizde Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından tarifi verilen sivilcelerden ve sivilce izlerinden kurtulma için doğal tedavi yollarına yer verdik.


Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Sivilceye Doğal Çözüm Kürü

Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu
Bacakta Sırttaki Kalçadaki Sivilceler Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu

Malzemeler

Elma sirkesi
Maden suyu
Prof. İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen sivilceler için elma sirkesi maskesi tarifi: 1 kahve fincanı maden suyu ile 1 kahve fincanı doğal elma sirkesini (asetik asitleri içermeyen elma sirkesi tercih edin) karıştırın. Sabah akşam günde 2 kez sivilcelerinizin üzerine pamukla bu karışımı sürün ve en az yarım saat bekleyin. Ardından cildinizi ılık suyla yıkayın. Bu işlemi sivilceler yok olana kadar uygulayabilirsiniz.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Sivilce Ve Sivilce İzlerini, Lekelerini Geçiren Lavanta Kürü Tarifi

Malzemeler

1 tutam lavanta ( 4-5 gram)
1 buçuk su bardağı su
Lavanta kürü cilt için bir çok faydası olan bir tariftir. Cilt lekelerini giderir, sivilceleri yok eder, cilt renginizi açar ve cildinizin çok daha sağlıklı görünmesini sağlar. İlk olarak yapmanız gereken 1 buçuk su bardağı suyun içine lavantaları ilave edin. Ardından 15 dakika boyunca demlemeye bırakın. Demleme esnasında ocağın altı kısık olsun. Lavanta ve su karışımını asla fokur fokur kaynatmayın ve 15 dakikayı aşmamasına özen gösterin. 15 dakika dolduktan hemen sonra lavantaları süzün. Ardından karışım ılık bir hale geldikten sonra içebilirsiniz. Lavanta kürünü her akşam yemeklerden 2 saat sonra 1 çay bardağı kadar içmelisiniz. Düzenli kullanımında sivilce ve izlerinden eser kalmayacak ve cildiniz sağlıklı bir görünüme kavuşacaktır. Lavanta kürünü her akşam taze olarak hazırlamalısınız. İçerisine şeker vb. katkı maddesi ilave etmeyin. Lavanta kürünü 15 gün boyunca düzenli uyguladıktan sonra haftada 3-4 güne düşürebilirsiniz. Lavanta kürü sayesinde cildiniz inanılmaz sağlıklı bir görünüme kavuşacaktır. İstediğiniz görünüme kavuştuğunuz zaman kürü sonlandırabilirsiniz.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Sivilceleri Geçiren Soğan Kürü Tarifi

Malzemeler

1 adet açık kahverengi rengi kabuğu olan soğan
Bıçak, tencere
Marketten satın alacağınız yarım litre pet şişe su
Klorsuz olmak şartıyla iki bardak su tencereye koyulup kaynatılır. Klorsuz su yerine markette satılan hazır pet şişe sular da olur. 1 adet orta boy yemeklik soğan öncelikle 4’e bölünür. Soğanın kabuğu çıkarılır. Kaynatılan suya kesilen soğanlar atılır ve 10 dakika boyunca su kaynatılmaya devam edilir. Kaynatıldıktan sonra süzülüp ılımaya bırakılır. Soğan suyu günde sabah ve akşam olmak üzere iki kez  ılık ılık tüketilir. Çalışan kadınlar sabah işe gitmeden önce tüketebilirler. Gece de aynı kür uygulanıp yatmadan önce tüketebilirler. Soğan kürü hem adet söktürür hem de yumurtalıklardaki kistlerin doğal olarak vücuttan atılmasını sağlar. Bu küre günde iki kez kullanmak şartıyla 15 gün boyunca devam etmek gerekmektedir. Soğan kürü her gün mutlaka düzenli olarak uygulanmalıdır, şayet gün içerisinde kürü uygulamayı unutursanız, yahut soğan kürü yaparken ihmal edip gün atlarsanız, soğan kürünü yapmadığınız günler geçerse kürün tam etkisini göremezsiniz. Bu kür en geç bir hafta içerisinde etkisini gösterecektir.

Soğan kürünü 15 gün uyguladıktan sonra 6 ay boyunca bu kürü yapmak için ara verilmelidir. 6 ayın ardından 15 gün daha soğan kürü yapılabilir.Bununla birlikte soğan suyu için kesinlikle beyaz soğan kullanılmalıdır. Mor veya kırmızı soğan, soğan suyu için tercih edilmemelidir. İçeceğiniz kürü daima her seferinde ayrı olarak taze taze hazırlayın. Kürü hazırlarken kullandığınız soğan daha önce de belirttiğimiz gibi muhakkak açık kahverengi kabuklu soğan olmalıdır. Mor, kırmızı veya beyaz kabuklu soğanlarda beklenen etkiler görülmeyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder