Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 07, 2018

Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı

Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı. Açıklama, Türkçe 2. Dönem E-Müfredat Zümre Toplantısı e müfredata kopyala yapıştır. Türkçe 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanakları
E-Müfredat Öğretmenler Kurulu ve Zümre Toplantıları İş ve İşlemleri

2017-2018 yılı 2.dönem öğretmenler kurulu ve zümre toplantıları işlemleri e-müfredat sistemi üzerinden başladı. Zümre başkanı, Zümre öğretmenleri e-müfredat sisteminde zümreyle ilgili hangi işlemleri yapacaklar?

Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı
Türkçe E-Müfredat Zümre Toplantısı

E-Müfredatta Öğretmenler Kurulu ve Zümre Toplantılarıyla İlgili Yapılması Gerekenleri ayrıntılı olarak yazımızın devamında bulabilirsiniz.

e-Müfredat Nedir ve Nasıl Giriş Yapılır?
Artık okullarda toplantılar, zümreler 25.08.2017 tarihli “MEB Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi” ne göre yapılacak.

Bu yönergeye göre “Öğretmenler Kurulu” ikinci dönemin ilk haftasında ilk 2 iş günü içinde yapılacağı için 2.dönem öğretmenler kurul toplantıları 5-6 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak.

Bu yıl, 2.dönem öğretmenler kurul toplantıları e-müfredat üzerinden 31 Ocak -1 Şubat 2018 (en az 5 gün önceden) tarihlerinde duyurulmuş olacak.

Okul idareleri e-müfredatta öğretmenler kurulu toplantı gündemini hazırladıktan sonra toplantıdan önce öğretmenlerin e-müfredat sisteminde onaylamaları için şuna benzer mesaj gönderebilirler:”Öğretmenler kurul toplantısının e-müfredat modülünden girilerek onaylanması gerekmektedir.”

Bu onayın nasıl yapılacağının cevabını aşağıdaki yazımızdan bulabilirsiniz.

Yönergeye göre Eğitim Kurumu Sınıf/Alan Zümreleri;eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur.

Zümre başkanı 2 yıl görev yapar.

Eğitim Kurumu Sınıf/Alan Zümre Toplantı Tarihleri
1. Öğretmenler kurulu toplantılarını takip eden 2 iş günü içinde,
2. Ortaöğretim kurumlarında aylık toplantılar Ekim, Kasım, Aralık, Mart ve Nisan ayları içerisinde,
3. Meslekî ve teknik Anadolu liselerinde alan zümre öğretmenleri, Mayıs ayının son haftasında bir iş gününde.

2.DÖNEM ZÜMRE TOPLANTI TARİHLERİ

Buna göre 2017-2018 yılı 2.dönem zümre toplantıları 6-7-8 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak.Zümre toplantıları e-müfredat sistemi üzerinden zümre öğretmenlerine en az 5 gün önceden duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder