Zekare Görsel Dikkat Seti - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 13, 2018

Zekare Görsel Dikkat Seti

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Zekare Görsel Dikkat Seti

Zekare Görsel Dikkat Seti Oyunu Amaç:

Zekare Görsel Dikkat Setleri anaokulunda veya ilköğretimde işlenen kitaplardan oldukça faklı. Çocuklar oyun oynar gibi bir yandan eğlenerek, bir yandan da hiç farkında olmadan öğreniyorlar.


Çocuklar bu setle oynarken kitaptaki resimlere çok fazla dikkat etmek zorundalar. Çünkü resimler birbirine benziyor ve farkları ayırt etmek çok ta kolay değil. 

Zekare Görsel Dikkat Seti
Zekare Görsel Dikkat Seti

Yüksek konsantrasyon gerektiriyor. En büyük katkılarından biri de bu olsa gerek. Kitaplar uygulanırken kolaydan zora doğru, verilen sırada gidilmesi daha uygun oluyor. Çünkü kolaydan zora doğru sıralanan bir sistem var ve çocuk yaptıkça gelişiyor, geliştikçe özgüveni artıyor ve yılmıyor.

Set içinde bulunan tüm oyunlar eşleştirme paneli ile oynanmaktadır. Eşleştirme paneli, çocuklara oyunları oynadıktan sonra kendi kendilerini kontrol edebilmelerine olanak sağlar. Bu da çocuklara bağımsız bir çalışma ortamı yaratmaktadır.

Zekare Görsel Dikkat Seti Oyunu Kutu İçeriği:

10 adet oyun kitabı, 1 adet ölçme ve değerlendirme kitabı, 1 adet eşleştirme paneli, 120 farklı oyun, 960 adet soru ve oyun kutusu

Zekare Görsel Dikkat Seti Oyunu Beceri Alanları:

İlişkilendirme, bağlantı kurma, gölge tanıma, yön kavramı ve perspektif yeteneği gelişen beceriler arasındadır. Sette ayrıca temel harf ve sayı bilgisini geliştiren 1 adet kitap bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder