En Etkili 5 Yağ Yakıcı Tavsiyesi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 13, 2017

En Etkili 5 Yağ Yakıcı Tavsiyesi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

En Etkili 5 Yağ Yakıcı Tavsiyesi

Bildğiniz üzere fazla kilolar hem sporcular hem de spor yapmayan insanlar için her zaman büyük bir problem olmuştur. Bu nedenle özellikle sporcuların kullanması gereken bazı yağ yakıcı ürünler bulunmaktadır. Tabii ki bunu spor yapmayan ancak fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişilerde kullanabilir. Sporcular yaptıkları egzersiz çalışmaları yanında yağ yakımını hızlandırmak için ek olarak kullanacakları yağ yakıcı ürün sayesinde kilo verme hızı her zamankinden daha etkili olacaktır.

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen kişiler zaten sürekli egzersiz çalışmaları içerisindedir. Ancak hiçbir egzersiz yapmayan oturduğu yerde sadece bu ürünü kullanarak zayıflamak isteyenler istedikleri sonuca ulaşamazlar. Yağ yakıcı ürünler vücutta en yüksek düzeyde etkisini gösterebilmesi için kişinin sistemli olarak egzersiz yapması ve düzenli bir şekilde beslenmesi gereklidir. 

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen kişilerin bildiği gibi sporcunun vücudunda genel olarak %10’dan daha az yağ oranı bulunmalıdır. Özellikle karın kaslarını ortaya çıkarmak ve çizgileriyle göstermek isteyenler için bu çok önemlidir. Sporla ilgilenen kişilerin vücutlarında kas kütlesi çok fazla olması gerektiği için eğer %10’un üzerinde yağ oranı varsa egzersizler ve diyete devam edilmeli yanında da sizin için araştırdığımız en iyi 5 yağ yakıcı takviye ürünleri kullanmalısınız.

En Etkili 5 Yağ Yakıcı Tavsiyesi
En Etkili 5 Yağ Yakıcı Tavsiyesi

1) Animal Cuts
Universal firmasına ait bir yağ yakıcı ürün olan Animal Cuts kusursuz yağ yakıcı ürünlerden biridir. İçerik olarak 7 farklı kompleksten oluşan Animal Cuts şu özellikleri içerir:

Termojenik Kompleks: Kafein ve Respberry içeren ürün iştahın azalmasında ve vücut ısısının arttırılarak yağların hızlı bir şekilde enerjiye çevrilmesinde etkilidir.

Metabolik Kompleks: Metabolizmanın hızlanması için yeşil çay ve kavrulmamış kahve içeriği eklenmiştir.

Diüterik Kompleks: Vücuttaki fazla suyu atarak kasların daha çok belirginleşmesini sağlıyor.

Kortizol Engelleyici Kompleks: Diyet uygulanma süresinde stres hormonu olan kortizol salgısı artar. Kortizol hormonu yağların vücutta depolanmasına ve özellikle göbek çevresinde yağlanmanın olmasına sebep olur. Ancak bu içerik sayesinde kortizol hormonunun düzeyi azalır.

İştah Kompleksi: Tüketimin azalması için iştahın kesilmesi gereklidir. Bu nedenle Hoodia ve jojoba içerikleri eklenerek iştah azaltılmıştır.

Zihinsel Kompleks: Kilo vermek için diyet ve egzersiz döneminde dikkatinizi toplama ve uyanık kalmanızı sağlar.

Biyo-Kullanılabilirlik Kompleksi: Ürünün içerisine eklenen bütün bu besinlerin daha iyi bir şekilde sindirilmesini sağlar.

Sizler için paylaştığımız en iyi 5 yağ yakıcı ürünlerden biri Animal Cuts’dur. Bir yağ yakıcı üründe bulunması gereken her şeyi içinde bulunduran Animal Cuts sporcuların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır.

2) Grenade Detonator
İngiliz firmaya ait olan supplement ürünlerden biri Grenade içeriği ile enerji verdiği ve yağ yakıcı bir ürün olduğu kanıtlanmıştır. İşte Grenade Detonator içeriği:

Turunç özü kabuğu 420 mg

Kafein 225 mg

Arnavut biberi 200 mg

Fenialanin 25 mg

Kavrulmamış kahve özleri 10 mg

Pre Workout olarak da kullanılabilecek olan yağ yakıcı Grenade Detonator içerdiği birçok ürün sayesinde metabolizmanın hızlanmasını sağlayacaktır. Detonatörü diğer yağ yakıcı ürünlerden ayıran bir özellik ise metabolizmanın hızlanmasını sağlayan yeşil çay özünün 500 mg olmasıdır. Bununla birlikte enerji sağlayan kafein fenialanin ile birlikte iştah kesici özelliğin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Bu yağ yakıcı üründe kafein ürünü yüksek olduğu için sürekli kafein alımı yapmayan bazı insanlar için fazla gelebilir. Bu nedenle ilk hafta 1 kapsül kullanarak başlayabilirsiniz. El bombası şişesiyle oldukça estetik ve etkileyici olan Grenade Detonatör sporcular tarafından ilgi görmektedir.

3) Nutrich Carnirich Thermo 3000 Mg
Supplement sektöründe Türk üretimi markalar da artık oldukça revaçta. Nutrich Carnirich yağ yakıcı supplementi de bunlardan bir diğeri. Aloprotein kalitesiyle piyasaya sürülen bu yağ yakıcı içerik özellikleri bakımından rakiplerini aratmıyor. Fiyat bakımından ise rakiplerinden çok daha makul durumda. Hem yeni çıkan bir ürün olması sebebiyle hem de piyasadaki rakipleri arasında yer edinmek amacıyla kaliteyi ucuza sunuyor. Dolayısıyla bütçesi kısıtlı sporcular için tam bir biçilmiş kaftan diyebiliriz. Nutrich Carnirich Thermo yağ yakıcının içerik özelliklerinden bahsedecek olursak;

Karnitin 3000 mg

Yeşil çay 50 mg

Kafein 50 mg

Protein 3 gr

Yağ <1 gr

Enerji 12 kcal

Servis sayısı : 33

4) Powerlife Nutrition Carnimax
Üretimi Türkiye’de yapılan bu ürünün hammaddesi supplement sektöründe önde gelen ülkelerden biri olan Almanya’dan ithal edilmektedir. Ülkemizde üretilmesi sebebiyle fiyatı kalitesine göre gayet makul olan ürünün bir servisinde 3000 mg karnitin mevcuttur. Bunlara ek olarak içeriğinde bulunan kafein ve yeşil çay ile birlikte termojenik bir etki sağlıyor. 1 litrelik şişe halinde satılan ürünün özellikleri ise şu şekildedir.

Karnitin 3000 mg

Kafein 48 mg

Yeşilçay 48 mg

Enerji 12 kcal

B6 2 mg

Servis sayısı: 33

5) Hardline Burner
Diğer supplement ürünlerde adından çokça bahsettiğimiz bir Türk markası olan Hardline Burner yerli malı olduğu için diğer ürünlere nazaran oldukça ekonomiktir. Hardline Burner içeriği:

Krom 150 mg

Garcinia Cambogia 500 mg

Guarana Özü 400 mg

Yeşil Çay Özü 200 mg

Taurin 180 mg

Karnitin 20 mg

Kan şekerinin dengelenmesini sağlayan krom insülin konusunda oldukça etkilidir. İnsülin direnci kilo almaya sebep olan en büyük etmenlerden biridir. Ancak Hardline içerisinde bulunan krom değeri sayesinde bu direnç kırılmış ve kilo verimi sağlanmış olacaktır. Bir Türk malı olan Hardline içerisinde bulunan Garciana Cambogia Mehmet ÖZ tarafından geliştirilmiş ve yağ yakımında oldukça etkili olan bir içeriktir. Yağların serbest kalmasını sağlayan yeşil çay ve guarana aynı şekilde metabolizmanın hızlanmasını da sağlamaktadır. Hardline Burner içeriğine baktığımızda bütün besinlerin değerlerinin yeteri miktarda ne abartılı ne de yetersiz olmadığını görüyoruz.

Diğer ürünlerde de yer alan karnitin yağ yakımının hızlanmasını sağlarken, taurin stresin azalmasında etkili rol oynamaktadır. 80 servis halinde satışa sunulan Hardline yağ yakıcı ürünü günde 2 tablet kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder