Asık Bacak İçi Germe Estetiği - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 06, 2017

Asık Bacak İçi Germe Estetiği

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Asık Bacak İçi Germe Estetiği

Bacak içi germe, aşırı kilo alma ve verme sonucunda bacak derisinde oluşan bollaşmayı düzeltmek için yapılan estetik girişimdir. Bacak içi germe iki farklı şekilde yapılabilir. Kasığa yakın kısımdan deri ve yağ dokusu fazlalığı çıkarıldıktan sonra kasık çizgisine paralel bir dikiş yapılarak bacak içinde iz kalmaması sağlanır.

Ancak bu yöntemler aşırı bolluk olan bacak derisi tam olarak gergin hale gelmeyebilir. Bunun sağlanması için bacak derisi kasığa doğru çevresel olarak küçültülür ve bacak iç kenarında kasıktan aşağı doğru dikiş konur. Bu uygulama ile bacak derisindeki bolluk ve fazlalık çok dha etkili olarak azalır

buna karşılık bacak iç yüzünde 10-15 cm uzunlukta dikey yönde uzanan bir iz kalır. Bu iz ayakta duruken önden ya da arkadan görünmez. Ancak bacak lar açılınca iç kenarlarında görünebilir.

Asık Bacak İçi Germe Estetiği
Asık Bacak İçi Germe Estetiği

estetik ameliyat izinin hangi hastada ne kadar kalacağı önceden bilinemez. Hatta hastanın daha önce başka bir ameliyattan kalan izi de pek birşey ifade etmez çünkü aynı hastanın farklı bölgelerinde farklı oranda iz kalabilir. 

Bu nedenle bacak içi germe ameliyatına kaar veren hastanın oluşabilecek izleri de göze alması gerekir.

Ameliyat lokal veya genel anestezi altında yapılır. Ortalama 1 saat sürebilir. Hastanede 1 gece kalınır. Ameliyat sonra bacak aktiviteleri 2-3 hafta kısıtlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder