Ünlülerin kış için cilt ve vücut bakım önerileri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Ünlülerin kış için cilt ve vücut bakım önerileri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ünlülerin kış için cilt ve vücut bakım önerileri

Ünlülerin Kış için bakım önerilerini, kışa girerken cildimizi nasıl korumamızı, hangi pelingleri kullanmamızı belirten açıklamalarını sizinle paylaşmak istedik. Ayça Bingöl, Tülin Şahin, Ömür Gedik, Nilgün Belgün, Özlem Çonker, den kendi bakımlarında kullandıkları bakım tarzlarını ve soğuk kış günlerinde çatlak, kırışma, gibi sorunlarınızı nasıl ortadan kaldıracağınızı belirten açıklamalarda bulundular.

Bizlerde ünlülerimiz gibi güzelliğimizi korumak istiyorsak tavsiyelerini uygulamamız gerektiğini bilmekteyiz. Nasıl derler Çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır. Bakımın bu sözdeki büyük önenimini ortaya koymuş. sizleri sonbahar ve kış aylarına daha bakımlı hazırlamak istedik. Ünlülerin Bakım Önerileri 

Tülin Şahin Duşta masaj keyfi Tülin Şahin,“Mevsim değişikliklerinde cildin ihtiyacının değişmesi çok normal. Cildim çok kuruduğu zaman yağ bazlı kremler, karma halliyken su bazlı kremler kullanıyorum” diyor. Duşa girmeden önce sert kıl fırçası ile vücudunu ayaklardan başlayarak yukarıya doğru dairesel hareketlerle fırçalayarak da kan dolaşımım hızlandırıyor. Ünlü manken, bu işlemin tenini daha ışıltılı gösterdiğini belirtiyor

Ünlülerin kış için cilt ve vücut bakım önerileri
Ünlülerin kış için cilt ve vücut bakım önerileri

Ayça Bingöl Saçlar ihmale gelmez “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin başarılı oyuncusu Ayça Bingöl, tatilde kuruyan ve nemini kaybeden cildini toparlamak için meyve asidi içerikli kimyasal peeling’leri tercih ediyor. Bingöl, tatilde hasar gören saçlarına ise mezoterapiyle hayat veriyor. Saçın ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin, kan dolaşımını artırıcı maddelerin direkt saç diplerine enjekte edildiği bu yöntem dışında zeytinyağlı sabun ve nemlendirici bakım ürünleri de vazgeçilmezleri arasında.

Ömür Gedik Nemlendirme yapmak şart Sinema eleştirmeni ve Kelebek yazarı Ömür Gedik, açık tenli olduğu için tatil dönüşü kişisel bakımına ekstra zaman ayırıyor. Cildi için nem maskesi yaptırmayı tercih eden Gedik, aynı zamanda organik nemlendiricileri evinden eksik etmiyor

Pelin Karahan Lazer uygulaması yaptıracak Pelin Karahan, beyaz tenli olduğu için güneşin yıpratıcı etkilerine daha fazla maruz kaldığını, bu yüzden vücudunda güneşten kaynaklanan kuruluk düzelir düzelmez lazer uygulaması yaptıracağını söylüyor. Genişleyen damarlarını lazer yöntemiyle toparlatan oyuncu, cildi kuru olduğu için vücudunu bebe yağıyla nemlendirmeyi tercih ediyor.

Özlem Conker Peeling'den şaşmıyor “Canan” dizisinin yeni başrol oyuncusu Özlem Conker, tatil dönüşünde güneşten yıpranan cildi için profesyonel yardım almayı tercih ediyor. Özel bir klinikte peeling yaptıran Conker, ayrıca her gece mutlaka cilt tipine uygun nemlendirici sürüyor.

Nilgün Belgün Kremleri çok önemli Ekranların ve tiyatro sahnelerinin başarılı ismi Nilgün Belgün, yaz boyunca güneşin zararlı etkilerine maruz kalan cildi için tatil dönüşü nemlendirici kullanımını artırıyor. Usta oyuncu, aynı zamanda antiaging etkili, leke giderici özel kremler de kullanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder