Ünlü Yıldızların Güzellik Hileleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Ünlü Yıldızların Güzellik Hileleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ünlü Yıldızların Güzellik Hileleri

Güzellikleriyle Ünlü olan Hollywood'un güzel yıldızları nasıl böyle güzel olduklarını, makyaj hilelerini ve güzel olma yollarını kendi anlatımlarından derlediklerimizle paylaşacağız. Kimi kadınımız Hollywood yıldızlarını gördüğünde Ah keşke ben de o kadar güzel olabilsem demiştir. Kimi onlar gibi olamam umutsuzluğuyla umursamamıştır. Halbuki ünlü yıldızların güzelliklerini size paylaşacağımız başlıca hileler oluşturmakta. Biz okuduk ve şöyle yorumladık; İşin sırrı cilt ve vücut bakımında sonrasındaki aşamada doğru makyaj yapımı yetiyor. Güzel kadın yoktur Bakımsız Kadın vardır sözünü söyleyerek paylaşımımızdaki subjektif bakışıda öne koymuş oluyoruz. Kadın hayatını ilgilendiren konular ile


İşte Size Hollywood Yıldızlarının Hileleri 

Kate Winslet

Ünlü Yıldızların Güzellik Hileleri
Ünlü Yıldızların Güzellik Hileleri

Kate Winslet Güzelliği Kate Winslet Resmi Kate Winslet Güzellik Sırrı

Kate Winslet: İyi bir göz kreminin yerini hiçbir şey tutamaz. Stresliyken, seyahatteyken çöken göz altlarınızın en ihtiyaç duyduğu şey kendi ihtiyacına uygun bir kremdir.

Mary J. Blige

Mary J. Blige Güzellik Sırrı Mary J. Blige Makyaj Tarifi Hollywood Yıldızları

Mary J. Blige: Her koşulda ne olursa olsun, gece yüzünüzü su ile temizleyin. Susuz temizleme asla suyun yerini tutamaz. Makyaj olsun olmasın, yüzünüze su değdirmeden yatağa gitmeyin.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Güzelliği Gwyneth Paltrow Resmi Hollywood Yıldızı Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow: Cildi için omega 3 yağı kullanıyor. Cildime yağ sürmeyi seviyor.

Lucy Liu
Lucy Liu Güzelliği Lucy Liu Bakım Sırrı Hollywood yıldızı Lucy Liu
Lucy Liu: Cildini canlandırmak için bir küp buzu yüzünde gezdiriyor. Cildi anında canlandıran bu formül aynı zamanda taze görünümün de sırrı.

America Ferrera
America Ferrera Güzellik Sırrı America Ferrera Makyaj tarifi Hollywood yıldızı America Ferrera
America Ferrera: Su içmeyi arttırdığı günden beri cildinin, tırnaklarının ve saçlarının daha pürüzsüz ve sağlıklı göründüğünü söylüyor. Güzelliğinin sırrı olarak bol su içmesini gösteriyor.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Güzellik Sırrı Scarlett Johansson Resmi Hollywood yıldızı Scarlett Johansson
Scarlett Johansson: Yüzüne ışıltı eklemek istediği zaman, cildinin bazını mat yapıyormuş. Mat tene parıltılı ruj ya da allık sürerek dikkat çekici bir görünüm elde ediyormuş. 

Liv Tyler: Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin. Sonra biraz gülsuyu spreyi sıkın. Birkaç dakika bekleyin. Sonuç; transparan ve makyajsız gibi görünen bakımlı bir ten.

Rachel Bilson
Rachel Bilson güzellik hilesi Rachel Bilson Resmi Hollywood yıldızı Rachel Bilson 
Rachel Bilson: Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarına ve göz kapaklarına bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürüyormuş.

Eva Mendes
Eva Mendes güzelliği Eva Mendes Resmi Hollywood yıldızı Eva Mendes
Eva Mendes: Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle ışıltılı bronzlaştırıcınızı (bir damla) karıştırın. Bunu yüzünüze sürün, bakımlı ve parlak görünürsünüz makyaja gerek olmadan...

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo cilt bakımı Ellen Pompeo Resmi Hollywood yıldızı Ellen Pompeo 
Ellen Pompeo: Buğulu bir göz makyajı için göz kapaklarınıza nemlendirici sürün. Bundan sonra göz kalemi uyguladığınızda o kendiliğinden dağılıp buğulu bir görünüm alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder