Sivilce,Saç ve Kilo Problemlerine Çözüm Önerileri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 28, 2017

Sivilce,Saç ve Kilo Problemlerine Çözüm Önerileri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Sivilce,Saç ve Kilo Problemlerine Çözüm Önerileri

Güzel görünmemizi engelleyecek her durum çoğu zaman bizi sinir eder. Sivilceler, selülitler, şekil almayan saçlar... Aslında hepsiyle başa çıkmak mümkün. Yeter ki ümitsizliğe kapılmayın ve değiştirmek için çaba gösterin.

Sivilceler Kendimizi sivilcelerden, benlerden ya da lekelerden ibaret biriymiş gibi hissettiğimizde tüm dünyamız kararır. Kimsenin yüzüne bakamaz oluruz ve etrafımızdakilerin bizi beğenmeyeceğini düşünürüz.

Çözüm Sivilce, siyah nokta, ben... Sorun her neyse onun üstesinden nasıl gelebileceğinizin cevabını arayın. Bu konuda yapılabilecek en doğru hareket bir dermatoloğa başvurmak olacaktır. Böylece cildinizi daha iyi tanıyacak ve uzman tavsiyesiyle doğru ürünleri kullanmış olacaksınız.

Sivilce,Saç ve Kilo Problemlerine Çözüm Önerileri
Sivilce,Saç ve Kilo Problemlerine Çözüm Önerileri

Sabırlı olun ve sivilcelerinizle oynamayı bırakın.

Saçlar İşe ya da gezmeye gitmeden önce en büyük sorunumuz saçlarımızdır. Saçlarımızı şekle sokmak için çok zaman harcarız. Saçları kıvırcık olanlar kabarması ve elektriklenmesinden, düz olanlar kafalarına yapışık ve cansız görünmesinden şikayet ederler.

Çözüm Saçların şekle girmemesinin en önemli nedeni nemsizlik, aşırı yağlanma, uçlardaki kırıklar gibi saç sorunlarıdır. Bu sorunlardan kurtulmak için saç sorununu tespit edip uygun ürünleri seçmelisiniz. Kıvırcık saçlar için bukleleri canlandıran, düz saçlar için pürüzsüz düzlük sağlayan ürünler ile artık onları şekle sokmak daha kolay.

Kilo 3,5,8,15,20...Vermek istediğimiz kilogramlar farklı olsa da kilo sorunu birçoğumuzun başlıca takıntılarından... Ancak bu sorunlar diğerlerinden daha önemli çünkü bilinçsizce yapılan diyetler sağlığımızı tehdit etmekte ve sağlık sorunlarına yol açmaktadır.

Çözüm Öncelikle bir diyetisyene başvurmalısınız. Onun söyledikleri doğrultusunda yaşam tarzınıza en uygun diyeti seçmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder