Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri ve Sınav Ücretleri 2017 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 29, 2017

Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri ve Sınav Ücretleri 2017

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri ve Sınav Ücretleri 2017

Artan güvenlik personeli ihtiyacı nedeniyle, devletlerin kamu kurum ve kuruluşlarının özel sektör firmalarının tamamı gibi maddi ve manevi korunmaya ihtiyacın olduğu her kuruluşta özel güvenlik ihtiyacı bulunmaktadır.

Devlet bu konu da ihtiyacını sadece polis ve askeri kuvvetlerle sağladığı kadar özel güvenlik personelleriyle de sağlamaktadırlar.

Taşeron firmalar ve personeller aracılığıyla bu ihtiyacını karşılayan devletler ya da kamu kurum ve kuruluşları ayrıca açtığı ek ilanlarla da sözleşmeli personeller almaktadırlar.

Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri ve Sınav Ücretleri 2017
Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri ve Sınav Ücretleri 2017

silahsız özel güvenlik - kurs ücretleri
Özel güvenlik personellerine olan ihtiyaç doğrultusunda çalışılacağı konum ve işe göre ihtiyaçlar da şekillenmektedir. Örneğin özel güvenliğin silahlı veya silahsız oluşu gibi.

Bir önceki makalemiz de sizlere silahlı özel güvenlik kurs ücretlerinden bahsetmiştik, bu yazımızda silahsız özel güvenlik kurs ücretlerinden bahsedeceğiz. Dilerseniz şimdi silahsız özel güvenlik kurs ücretlerinden biraz bahsedelim:

Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücreti

Kurs ücreti yaşadığınız bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bütün şehir ve ilçelerde aynı fiyat uygulaması bulunmamaktadır. Tamamen rekabet piyasası faktörleri geçerlidir. Bu eğitimi veren kurumların çok olduğu yerlerde ücretler daha düşük olacaktır haliyle. Ancak ücretin yüksek oluşu, eğitim kalitesini sembolize etmemektedir. Eğitim alacağınız yeri tercih ederken tüm faktörleri göz önünde bulundurarak tercih etmeniz de fayda bulunmaktadır.

Ortalama fiyat: 400tl dir. 

Özel Güvenlik Sınav ücreti 

Silahsız özel güvenlik kurs ücretleri değişkendir ancak, sınav ücreti 60 tl’dir. Bu mebla sınav tarihinden en az 1 ay önce Polis Akademisi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Halk Bankası hesabına yatırılmalıdır. Bahsi geçen tutar ülke genelinde 

uygulanan resmi fiyatlardır. Zamlardan ve uygulamadaki değişikliklerden kurslar sorumlu değillerdir. Dolayısıyla meydana gelen yükselme ve fiyat değişikliklerinden sorumlu tutulamazlar.

Özel Güvenlik Kimlik harcı

Ülke genelinde sabit fiyat olarak 520 TL şeklindedir. Ancak sınavı geçtikten sonra yapılacak bir işlemdir. Harç almakla görevli maliye veznelerine ya da vergi dairelerine yatırılabilir.

Özel Güvenlik Sağlık Raporu

Sağlık hükümlerinde belirtilen koşullarda ve branşlardan Nöroloji, KBBB, Psikiyatri ve ve Göz şeklinde alınan 4 aşamalı bir rapordur. Alabileceğiniz yerleri önceden araştırmanız veya kurs merkezinize sormanız gerekmektedir. Şehirden şehre farklılık gösterebilecek tutara sahip olan bu evrak genellikle 30-60 TL arası tutmaktadır.

Belgelerin genel hazırlığı

Dilekçe,form kart hazırlığı vb. gibi oluşabilecek evran hazırlıklarında 20-30 tl olarak ek bir masrafınız oluşabilir. Bu tamamen yürütülecek işlemlere bağlı olarak değişecek faktörlerdendir.

Yukarıda açıklanmış olan fiyatlar ve ücretlendirmeler genel geçer kurallar olmakla beraber silahsız özel güvenlik kurs ücretleri dönemsel olarak farklılıklar gösterebilir.

Güvenlik kurs ücretleri silahlı – silahsız oluşuna göre farklı ücretlendirmelerden oluşur bu konuyla alakalı olarak ilgili olduğunu konu hakkında diğer makalemize göz atabilirsiniz. Kurs ücretlerinin ödenmesi konusunda taksitlendirmeler veya kursların uygulayabileceği indirimler de ülke genelinde şehir ve bölge bazlı olarak farklılıklar gösterebilir. Tüm bu konuda detaylı bilgilere erişebilmek amacıyla kursları arayabilir yada ziyaret edebilirsiniz…

>>AŞAĞIDAKİ GÜNCEL MAKALELER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR<<

Özel Güvenlik Sınav Tarihleri

Özel Güvenlik Maaşları

Özel Güvenlik Aranan Şartlar Nelerdir?

Özel Güvenlik Sınavı Merak Edilenler

73. Özel Güvenlik Sınav Soruları Sonuçları Güncel Sayfası !!!

73. Özel Güvenlik Sınav Sonuçları

73. Özel Güvenlik Sınav Soruları Online Çöz ve İndir 2017

72. Özel Güvenlik Soruları Çöz

2017 Özel Güvenlik Sınav Tarihleri

Özel Güvenlik Puan Hesaplama

Özel Güvenlik Sınav Yerleri

2017 Özel Güvenlik Maaşları

Silahlı özel güvenlik için gerekli belgeler nelerdir?

Silahsız özel güvenlik için gerekli belgeler nelerdir?

Silahlı Özel Güvenlik Kurs Ücretleri

Silahsız Özel Güvenlik Kurs Ücretleri

Özel Güvenlik Kimlik Kartları

Yeni Özel Güvenlik Kimlik Kartları

Özel Güvenlik Aranan Şartlar Nelerdir?

Özel Güvenlik Güncel Bilgiler

2018 Özel Güvenlik Sınav Tarihleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder