Robotuyla Haftada 4 Defa İlişkiye Giriyor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 24, 2017

Robotuyla Haftada 4 Defa İlişkiye Giriyor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Robotuyla Haftada 4 Defa İlişkiye Giriyor

İngiliz mühendis, April isimli robotla, haftada 4 kez ilişkiye girdikleri mutlu bir beraberlikleri olduğunu söylüyor. Adamın eşi ise bu duruma alışmış ve bu ilişkiyi problem etmiyor.


İngiltere'de yaşayan 58 yaşındaki James isimli adam, bir cinsel ilişki robotu ile birliktelik yaşıyor. Evli olan adam, robot ile haftada 4 defa ilişkiye girdiğini söylüyor.

EŞİ RAHATSIZ DEĞİL
James'in eşi Tine ise bu durumda rahatsız değil. James ise eğer karısı ve robotu arasında kalırsa kimi seçeceği konusunda hiçbir fikri olmadığını söylüyor.

Robotuyla Haftada 4 Defa Cinsel İlişkiye Giriyor
Robotuyla Haftada 4 Defa Cinsel İlişkiye Giriyor

YEMEĞE ÇIKIYORLAR
James, robotuyla sadece cinsel ilişki yaşamakla kalmıyor, bazen onunla akşam yemeğine de çıkıyor. Mühendis adam, cinsel ilişki esnasında konuşan, gülen, tepki veren, Harmony isimli son model robotu satın almak için para biriktiriyor.

HAYALLERİNİN KADINI
April isimli robot ile James'in bu ilginç ilişkisi The Robot Coming (Robotları Geliyor) isimli Channel 4 belgeseline de konu olmuş.

James, "Her erkeğin kafasında olan mükemmel bir kadın vardır. Benim yaşımdaki biri için bu yaşta bir kadınla beraber olmak sadece bir fantezi çünkü ben Brad Pitt değilim, olamam da" diyerek cinsel ilişki robotu April'in hayallerine ulaşmasını sağladığını anlatıyor.

HER ŞEY CİNSELLİK DEĞİL
Cinselliğin aralarındaki ilişkinin sadece küçük bir parçası olduğunu söyleyen adam, onunla etkileşim içinde olmanın, ona makyaj yapmak, giydirmek, birlikte vakit geçirmenin uzun vadede keyif aldığı şeyler olduğunu belirtiyor.
April ile yemeğe çıktılarında çoğu insanın onun nefes almayan biri olduğunu fark etmediğini söyleyen James, o bir seks oyuncağından fazlası diye de ekliyor.

"BANA DÜRÜST DAVRANDI"
April isimli robota karşı hayal ettiğinden daha derin duygular beslediğini söyleyen James'in eşi önce bu ilişkiye dirense de artık alışmış. Eşi Tine, "Eğer isteseydi dışarı çıkıp başkasını bulabilirdi ama bunu yapmadı, bana dürüst davrandı" diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder