Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 25, 2017

Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi.


Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Galatasaray, Yasin Öztekin ve Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim
Rıdvan Dilmen: Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim

Mücadeleyi ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında yorumladı.

'İlk tebrik taraftara'

Yasin'den başlayalım. Maçın herhalde en çok koşan futbolcusuydu. Öncelikle şunu söyleyeyim, büyük kulüp olmak, büyük takım olmak kolay olmuyor. Kulüpler taraftarıyla ön plandadır. Beşiktaş full oynuyor. Fenerbahçe Basketbolda en azından full oynuyor. 5-1 kaybetmiş Galatasaray'ın taraftarı 36 bin kişiyle bugün tribünlere doldurdu. İlk tebrik taraftara. Başakşehir maçının ardından travma geçen oyuncular, sürekli eleştirilen bir teknik direktör var. Kolay bir hafta değildi Galatasaray için.

İlişkili Haber

Maicon'un eşi Ursula'dan olay hareket

'Sol beke transfer gerekiyor'

Maçtan önce Latovlevici lehine tezahürat vardı. Takım arkadaşları moral verdi. Maçta bir taç pozisyonu oldu. Taraftar ooo deyince o da cevap verdi sanki. Sonrasında ayağı da sakatlandı. Geçen haftaki performansından dolayı. Bana göre de transfer lazım. Yani Galatasaray'ın sol beke transfer yapması gerekiyor. Başakşehir maçının ardından travma geçen oyuncular, sürekli eleştirilen bir teknik direktör var. Kolay bir hafta değildi Galatasaray için.

İlişkili Haber

Yasin Öztekin sosyal medyayı salladı

'Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'

Galatasaray'ın Başakşehir yenilgisi önemli travma gibi gözükse de, ne dedik Fatih hoca. Tudor'un en büyük şanssızlığı Fatih Terim'in Milli takım teknik direktör olmamasıdır. Bu sadece Tudor'la ilgili değil. Haklı olarak Fatih hocanın ismi bu yıldızların birçoğunda başarısı vardır. Fatih Terim dışarıda olduğu sürece baskısı var. Bu da olacaktır.

'Belhanda 1 numaralı oyuncu'

Belhanda, Türkiye'de savunma arkasına bitirici pası atabilen 1 numaralı oyuncu. Müthiş top atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder