Pürüzsüz cilt için - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Pürüzsüz cilt için

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Pürüzsüz cilt için

Pürüzsüz cilt için Sağlıklı olmak! Düzenli egzersiz, güzel ve sağlıklı bir ışıltı verir ve cildinizin durumunu iyileştirir. Günde 8 bardak bol su içerek cildinize etkili bir fayda sağlamış olursunuz. hassas kişiler için bu çok fazla olabilir, en az 6 bardak içmelisiniz daha sonra sağlıklı yemeye çalışın.

Örneğin, patates kızartması ve hamburger gibi yağlı gıdalar sürekli tercih etmeyinizi, daha çok Avokado, balık ve fındık gibi sağlıklı yağları içeren besinleri kullanarak diyetinizede katkıda bulunabilir. Bu şekilde yaparsanız cildiniz sağlıklı olma yolunda emin adımlarla ilerliyebilir. Devamını alt kısımdaki açıklamadan daha net anlayabiliriz. 

Pürüzsüz Bir Cilt İçin 8 Öneri

Pürüzsüz cilt için
Pürüzsüz cilt için

1 - Öncelikle bir kimyager, süpermarket, ya da güzellik salonuna gidin. Sonrasında losyon, toner, nemlendirici ve yüz fırçaları ya da antibakteriyel sabunlardan alarak yüzünüzü iyice temizleyip nemlendirin. Cilt tipinize uygun ürünler aldığınıza emin olun. Tercihiniz pahalı ürünler olmayabilir kendi markasıyla ucuz olan madirlerinide kullanmanızda bir sakınca görmüyoruz. Kullandığınız ürünler Cildinize yan etkisi olmadığının bilgisini edinin.

2 - Günde en az iki kez yüzünüzü yıkayın. Sabah, yıkarken yaklaşık 10 saniye boyunca soğuk su ile yüzünüzü ovalayın, sonra yüz süngerle ile kurulayın. Bu kan akışını hareketine yardımcı olur ve cilt için gerçekten çok iyi gelir. Daha sonra bir fincan veya kase ile buharlı sıcak suyu cildinizin üstünde yüzünüzde dolaştırın. Bu sizin gözeneklerinizi açmaya yardımcı olacaktır. Sonra yağsız bir temizleyici ile yüzünüzü yıkayın. Toner ya da limon suyu ile nemlendirerek uygulayın. Ayrıca yatmadan önce cildinizi nemlendirmekde iyidir.

3 - Uyumadan önce her gece kapalı mendil ile cildinizin yağlarını temizleyin. Yine ılık su ile yüzünüzü yıkayın nemlendiricinizi kullanın.

4 - Salisilik asit ve / veya benzoil peroksit içeren zıt bir krem ve kızarıklık azaltaıcı bir kremdir. Stik kapatıcı ile veya saydam pudra ile(pudra yüzünüzdeki fazla yağı emer) uygulanabilir. Tabii ki bu tamamen isteğe bağlıdır ancak çok faydalıdır.

5 - Bu uygulamayı yaptığınız sürece birkaç hafta sonra yüzünüzün daha yumuşak ve parlak olduğunu farkedeceksiniz.

6 - Unutmayın ki eğer başarısız sonuç alırsanız mutlaka bir dermatoloğa görünmenizde fayda var.

7 - Ham hindistan cevizi yağı:Uygulamadan önce yüzünüzün temiz olduğundan emin olun. 2-3 dakika yüzünüze masaj yapın. Bir veya iki damla kullanmanız yeterli olacaktır fakat daha fazla kullanmışsanız fazlalığı temiz ve yumuşak bir havlu ile nazikçe temizleyin.

8 - Süt ürünlerinden uzak durun. Süt ürünleri cildinizde lekelere neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder