Platin Saç Rengi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Platin Saç Rengi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Platin Saç Rengi

Sarı saçlar birçok kadın için vazgeçilmez bir tutkudur. Saç renginden sıkılıp saçını siyaha boyatan sarı saçlı kadınlar, en kısa sürede saçlarının yanması pahasına saçlarını eski rengine döndürmeye çalışırlar.

Sarı saçların en cüretkar ve cool olanları, platin sarı saç rengi tonları, yani mavimsi beyaz, fildişi beyazı, buz beyazı gibi tonlar, ise hem zarif hem asi bir şekilde yeniden karşımıza çıkıyor. Kullanacak kişinin ten rengine, kaş ve göz rengine yakışan doğal görünen bir platin saç ve yüz yapısına uygun bir saç kesimi ile her zamankinden cool görünmek mümkün. 

Açık ten rengine sahip kişilerin tercih etmesi gereken bu saç rengini en fazla kumral kadınlar tercih etmelidir. Platin sarı saçların size yakışacağını düşünüyorsanız bu konuda uzman bir kuaförden yardım alarak mutlaka bu rengi uygulayın. Platin saç rengi ile ister asi görünün ister zarif, cool bir görünüme sahip olacağınız kesin.

Platin Saç Rengi
Platin Saç Rengi

Dikkatinizi Çekebilecek Makaleler

Kısa Saçlar için Cazip Saç Stili İpuçları

Bakır Saç Rengi ile Muhteşem Saçlar

Eğer koyu saç diplerine sahipseniz platin saç renkleri sizin için biraz zorlayıcı olacaktır. Hem saçlarınız uzadıkça işlem gerekecek, hem de ilk aşamada yapılacak açma işlemleri saçlarınızı biraz yoracaktır. Bu nedenle renk açma işlemi aşamalar halinde, birkaç defada yapılmalıdır. Bazı ünlü kadınların bir süre bereyle dolaşıp sonrasında platin saçlarla ortaya çıkmasını izliyoruz, işte sizin de yapmanız gereken tam olarak bu.

Saçınızı istediğiniz platin renge boyattınız ve muhteşem görünüyorsunuz, bu görüntüyü korumak için haftada en az iki kere saç bakımı yapmayı ihmal etmemelisiniz. Yoksa saçlarınız mat ve bakımsız bir hale gelecektir.

Plantin San Rengi
Platin saç renginin en havalı halleri şüphesiz ki kısa saçlardaki halleridir. Kısa sarı saç modelleri biraz olgun gösterse de platin saçlar için aynı şeyler söylenemez. Örneğin; pixie saç kesimi, platin saçlar için hem katlı hem düz kesimleriyle biçilmiş kaftan. Düz kesimli pixie saç modelleri daha erken gençlik dönemlerinde tercih edilirken, katlı kesim pixie saç modelleri ise her yaş ve tarza göre şekillenebilir. Hem bakım kolaylığı hem de cool görünümü ile platin pixie saç modelleri çok iyi bir seçim olacaktır. Kısa saçı erkeksi bulan ve bu nedenle tercih etmek istemeyen kadınlar da platin saçlar sayesinde kısa saç modellerini deneyebilir. Kısa saçlara kadınsı ve seksi bir görünüm veren bu renkle, stil sahibi görünmek çok kolay olacak.

Hem saç renginiz hem de modelinizle oluşturduğunuz serin duruşunuzu doğru renklerdeki bir makyajla tamamlayabilirsiniz. Bu renk saç ile makyaj kaçınılmaz olsa da kullanacağınız tonlar sizin ten renginize ve göz renginize göre seçilmelidir. Bu saç rengi ve modeliyle bir basic t-shirt ve jean pantolonla bile ilgi çekici ve bakımlı görünmeniz mümkün, siz de platin saç renginin coolluğundan yararlanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder